Good food Ireland

Ierland - Uniek eten in Ierland

Ierland - Thomas zag een advertentie voor ijs maken van apparatuur van een Nederlands bedrijf BOERDERIJ IJS™ in de krant. Terwijl hij op weg was naar Nederland om de prijs : jonge boer van het jaar in ontvangst te nemem, besloot hij contact op te nemen met het ​​bedrijf. Hij zag de apparatuur en de productie, en keerde terug naar Waterford vol enthousiasme. Zo is Baldwin's Ice Cream geboren.

Sinds 2006 produceert Thomas ijs op zijn eigen boerderij van de melk van zijn kudde. Hij neemt volledig deel in de landbouw, productie, distributie en recept ontwikkeling. De favoriete smaken van Thomas zijn Vanille Madagascar, gemaakt met Madagaskar vanillestokjes, dronken Bailey's, Chocolate Chip, Mint Chocolate Chip, Aardbei, Honingraat en Caramel Fudge. De beste kwaliteit ingrediënten worden gezocht voor de smaak, en het lokale fruit, die hij gebruikt voor de aardbeien ijs en vijf verschillende fruit sorbets. Chefkoks houden heel erg van Baldwin's Ice Cream, vaak vragen ze hem om specifieke smaken. De wens van de chef kan hij verwezenlijken, omdat hij in staat is alles te maken en het ijs in kleine series wordt geproduceerd.

U vindt dit mooie ijs in restaurants en als geschept ijs in cafés en in 500mls bakken in winkels in de Cork en Waterford gebied. Ook zijn er grotere hoeveelheden beschikbaar voor de horeca.

Bent u nieuwsgierig geworden bezoek dan de website van Baldwin's Farmhouse Ice Cream

Farmhouse Ice Cream Baldwin's Ice Cream

Quality award voor uitmuntende productie

Duitsland - Schuchert boerderij in Steinberg heeft het in zwart-wit: In 2009 werd de boerderij de beste marketeer in Freistaat Bayern. Tijdens Milchtag in Erfurt, was de familie onlangs bekroond met het "certificaat voor een uitstekende kwaliteit van het product". Hun Bauernhofeis, die de familie Schuchert produceert sinds 2004, scoorde bijzonder goed.

Farmhouse Ice Cream Quality Award

Innovatie Prijs Cheque van €2000,-

Frankrijk - Karine Laurent en Leportz (Boerderij de Kerliezec) produceren ijs van hoge kwaliteit met melk van hun eigen koeien. Zij ontvingen deze innovatie prijs van de Franse bank Credit Agricole in Quimperlé.

Innovation Price

| disclaimer | privacystatement | contact |