BOERDERIJ-IJS Concept in Europa

Een uniek idee van enthousiaste deskundigen groeide binnen tien jaar uit tot Europa's grootste ijsketen van ambachtelijke ijsbereiders,

Het Boerderij-IJs concept is bedacht door enthousiaste experts die gespecialiseerd zijn in het ontwikkelen van recepten die een unieke hoge kwaliteit ijs garanderen. Het concept bevat 500 recepten voor iedere boer.

In veel Europese landen danken de melkveehouders en fruittelers hun financiële succes gegenereerd door het maken van heerlijke natuurlijke ijs met hun waardevolle producten (melk en fruit).

BOERDERIJ-IJS is gewoon lekker!

De organisatie Boerderij-IJs heeft speciale recepten die unieke Hoge kwaliteit ijs garanderen. De voortdurende ontwikkeling van recepten door de organisatie zorgt ervoor dat spannende nieuwe ijsproducten voortdurend beschikbaar zijn.

Roomijs en Sorbets van Boerderij-IJs worden heel erg gewaardeerd door toprestaurants en zorgen voor groot enthousiasme bij het grote publiek, die steeds genieten van de "Boerderij-IJs" ervaring.

Verse producten uit de regio!

Een onvergetelijke ervaring, bereikt door het gebruik van verse producten uit de regio. Een grote verscheidenheid aan smaken is beschikbaar, allemaal met uitstekende resultaten.

Dit concept wordt aanbevolen voor zowel kleine als grote boerderijen.

Ondersteuning van onze experts

Met de ondersteuning van ervaren marketeers, krijgen de boeren meer waar voor hun melk en / of fruit door de verkoop van Boerderij-ijs aan supermarkten, winkels, restaurants en door het aanbieden van Boerderij-ijs op het terras van hun eigen boerderij. Ook is het mogelijk ijs te verkopen op evenementen.

| disclaimer | privacystatement | contact |