4 ijsproducten die u kunt ontwikkelen met ons concept!

De wereld van boerderijen, melkveehouderijen en akkerbouw is volop in beweging. Terwijl sommigen zoeken naar alternatieven voor traditionele landbouw, zijn anderen bezig met het innoveren en diversifiëren van hun huidige productaanbod met het oog op te toekomst. Boerderij-ijs is een pionier in deze beweging, waardoor boeren en melkveehouders de kans krijgen hun melkproductie te transformeren in verrukkelijke ijsdelicatessen. Met een erfenis van twee decennia aan kennis en ervaring bieden wij een compleet concept dat veel verder gaat dan alleen het maken van ijs. Hierbij presenteren we met trots onze vier topproducten die u kunt ontwikkelen met ons ijsconcept!

1. IJscoupes

IJscoupes zijn niet zomaar een dessert; ze zijn een statement. Stelt u zich voor: vers roomijs, rechtstreeks van de boerderij, geserveerd in de meest vooraanstaande restaurants van Europa. De ijscoupes van Boerderij-ijs worden gekenmerkt door hun authentieke smaak, rijke textuur en onvergelijkbare versheid. Door onze nauwe samenwerking met horeca in binnen- en buitenland, zijn we voortdurend bezig om innovatieve en smakelijke combinaties te creëren die zowel de restaurateur als de gast versteld doen staan.

2. Handijs

Niets verslaat de vreugde van het genieten van een ijsje op een warme zomerdag. Ons handijs is perfect voor die momenten. Verkrijgbaar op het gezellige terras van de boerderij of tijdens drukbezochte evenementen en festivals. Dit ijs is een traktatie voor zowel jong als oud. Het is niet alleen een genot om te eten, maar ook een manier om de directe connectie met de boerderij en de authenticiteit van het product te ervaren.

3. Voorverpakt roomijs

Voor diegenen die graag een stukje boerderij willen meenemen naar huis, is er ons voorverpakt roomijs. Verkrijgbaar in handige verpakkingen, zoals 100ml voor een snelle traktatie of 500ml voor een gezellig familiedessert. Het voorverpakte roomijs dat gemaakt wordt van de melk van uw koeien is te vinden in lokale supermarkten bij u in de buurt en brengt de rijke en romige smaak van het boerderijleven direct naar uw vriezer.

4. IJsgebak & petit four

Voor de fijnproevers onder ons biedt Boerderij-ijs een assortiment aan verfijnde ijsgebakjes en petit fours. Perfect voor speciale gelegenheden of gewoon als traktatie bij de koffie. Te vinden in ijssalons, delicatessenwinkels en lokale supermarkten, zijn deze delicatessen een ware sensatie voor de smaakpapillen en een eerbetoon aan de kunst van het ijs maken.

De kracht van verkoop van boerderij ijs

Als boer krijgt u niet alleen de mogelijkheid om deze verrukkelijke producten te produceren, maar ook om ze te verkopen op uw eigen boerderij of aan diverse bedrijven zoals supermarkten en restaurants. Hierbij biedt Boerderij-ijs een scala aan passende verpakkingsopties, variërend van kleine consumentenverpakkingen tot grootverbruik verpakkingen. Zo kunt u elk potentieel verkoopkanaal in uw regio optimaal bedienen.

Neem de stap naar ijsinnovatie

De transformatie van melk naar ijs is niet alleen een culinaire reis, maar ook een zakelijke onderneming vol kansen. Met de ongeëvenaarde ondersteuning van Boerderij-ijs op het gebied van producttechniek, marketing, financiën en nog veel meer, bent u verzekerd van een succesvolle toekomst in de ijsindustrie.

Bent u klaar om uw boerderij te transformeren en u te onderscheiden in de markt? Neem vandaag nog contact met ons op voor vrijblijvende informatie. We kijken ernaar uit om samen met u het volgende hoofdstuk in ijsinnovatie te schrijven!