5 redenen voor boeren om te starten met ijsproductie van koemelk

Bij Boerderij-ijs bent u aan het juiste adres voor een nieuwe manier om uw onderneming te laten groeien. Wij bij Boerderij-ijs hebben al meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van ijsproductie met eigen koemelk. Ons team van experts heeft ervaring met diverse veehouders en fruittelers van verschillende groottes. Hierdoor bent u verzekerd van kennis en ervaring wanneer u start met het Boerderij-ijs concept. Maar waarom zou u kiezen voor het Boerderij-ijs concept? In dit blog geven we 5 redenen waarom ook u moet kiezen voor de productie van Boerderij-ijs. Lees snel verder en vraag vandaag nog een gratis demo aan!

1. Brede ondersteuning door ervaren ijsmakers

Wanneer u besluit om te starten met het Boerderij-ijs concept, staat u er niet alleen voor. Onze experts hebben meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van ijsproductie. Tijdens de opstartfase van uw productieproces wordt u ondersteund door onze experts. Ons team helpt u met de volledige opzet van uw productieproces. Zo geven ze u trainingen en helpen ze met de opzet van uw productie. Ook wanneer u tijdens het produceren van Boerderij-ijs vragen heeft, kunt u altijd terecht bij onze supportlijn.

Ondersteuning-ervaren-ijsmakers-Boerderij-ijs

2. Meer winst voor uw onderneming

Het Boerderij-ijs concept is niet alleen een bewezen concept, maar levert ook meer omzet op voor uw onderneming. Sinds de daling van de kiloprijs melk is het voor u en vele andere melkveehouders moeilijk om genoeg omzet te realiseren. Door deze daling komt, in veel gevallen, het toekomstperspectief van de boerderij in gevaar. Door het maken van Boerderij-ijs heeft u een nieuwe manier om omzet te genereren en zo een toekomstperspectief te bieden voor uw onderneming. Want Boerderij-ijs levert meer op per kilo melk dan de melk zelf.

productieruimte-winst-onderneming-Boerderij-ijs

3. Een bekend en gewaardeerd merk in heel Europa

Zoals eerder benoemd, werken wij al meer dan 25 jaar in de productie van Boerderij-ijs. In deze tijd hebben wij een merk opgezet dat inmiddels al in meer dan 15 landen wordt verkocht. Dit betekent dat, wanneer u producent wordt van Boerderij-ijs, u niet alleen ondersteuning krijgt bij uw productieproces. U gaat uw Boerderij-ijs ook onder een gerenommeerde naam verkopen die bij velen al bekend is. Dankzij de naamsbekendheid is het makkelijker om ook bij andere distributiekanalen binnen te komen zoals restaurants en supermarkten.

bekend-gewaardeerd-merk-Europa-Boerderij-ijs

4. Toegang tot meer dan 950 recepten en ijsproducten

Al onze producenten krijgen toegang tot de uitgebreide kennis die wij de afgelopen jaren hebben vergaard. Hieronder vallen onder andere de trainingen die onze experts geven en de ondersteuning die u ontvangt tijdens de setup van de productieruimte, maar dit is niet het enige. Ook ontvangt u een receptenlijst met meer dan 950 verschillende ijsrecepten die u kunt gebruiken voor de productie van uw eigen Boerderij-ijs. Heeft u ideeën over nieuwe soorten smaken of andere producten? Neem contact met ons op en wij kijken graag mee naar de mogelijke ontwikkeling!

950-recepten-Boerderij-ijs

5. Risicospreiding dankzij de diverse producten

Een van de grootste voordelen van Boerderij-ijs is de risicospreiding van uw onderneming. Normaliter bent u afhankelijk van de opbrengst van uw melk en deze opbrengst is de laatste jaren alleen maar gezakt. Door Boerderij-ijs te produceren heeft u niet alleen een nieuw product wat u kunt verkopen, maar zijn er ook diverse nieuwe verkoopkanalen mogelijk gemaakt waar u uw Boerderij-ijs kunt verkopen zoals restaurants, supermarkten of uw eigen ijswagen.

risicospreiding-diverse-producten-koe

Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden van Boerderij-ijs of wilt u meer informatie ontvangen over wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op en we komen graag een keer langs.