60 koeien, één familie en het Boerderij-ijs concept

Bij steeds meer boeren in Nedersaksen is de ijstijd aangebroken en zo ook bij deze familieboerderij. Met 60 koeien zijn vader, moeder en zoon gestart met het produceren van hun eigen Boerderij-ijs. De zoete lekkernij kost veel extra werk, maar heeft ook één heel groot voordeel: meer omzet voor het familiebedrijf. Met het Boerderij-ijs concept groeit de omzet van de boerderij enorm en is er een beter toekomstperspectief gecreëerd voor het bedrijf.

Welke ingrediënten worden gebruikt tijdens de productie van Boerderij-ijs?

Net als de meeste Boerderij-ijsproducenten, maakt ook deze familie voornamelijk gebruik van verse producten en ingrediënten voor de productie van hun ijs. Natuurlijk is het hoofdingrediënt natuurlijk geoogst van hun eigen 60 koeien, maar dit zijn niet de enige ingrediënten.

De verse melk is de basis van elke ijssoort dat het boerenbedrijf produceert. Maar buiten roomijs produceren ze in Nedersaksen ook nog diverse andere soorten ijs, waaronder sorbetijs en zelfs ijsgebak. Om deze lekkernijen te maken, gebruiken ze verschillende verse ingrediënten van andere boeren en lokale leveranciers. Om een variatie aan ijsproducten te kunnen aanbieden, werken ze samen met het merk Boerderij-ijs.

welke-ijssmaken-boerderij-ijs

Perfecte samenwerking tussen Boerderij-ijs en de boer

‘’Om te zorgen dat we meer dan alleen ijs kunnen produceren, werken we samen met het Nederlands bedrijf Boerderij-ijs’’, aldus de familie. De reden van de samenwerking heeft verschillende redenen. Eerst en vooral helpen wij bij Boerderij-ijs mee met de ondersteuning, hulp en recepten voor het maken van verschillende soorten ijsproducten. Hierdoor hoeft u als boer niet zelf moeilijk te doen met het verzinnen en perfectioneren van nieuwe producten. Bij Boerderij-ijs heeft u namelijk keuze uit meer dan 950 recepten.

Bovendien zijn wij geen franchiseformule. Wanneer u producent wordt van het Boerderij-ijs merk, krijgt u hulp en ondersteuning bij de diverse aspecten die horen bij het produceren van ijs. Zo geeft de moeder aan: ‘’ Boerderij-ijs geeft ons, voorziet ons van advies en ondersteuning en levert ons nieuwe recepten.’’ U koopt als boer de ijsmachines en productie benodigdheden bij ons en u ontvangt training en ondersteuning voor het produceren van uw ijs.

Samenwerking-boer-Boerderij-ijs

Waarom zou u ijs moeten produceren als boerderij?

Nu snappen we dat u kunt denken: ‘’waarom zou ik ijs gaan produceren?’’ Hier hebben we dan ook een aantal goede redenen voor. We weten namelijk dat het Boerderij-ijs concept een bewezen concept is met verkopen in meer dan 18 verschillende landen. Er zijn dan ook redenen genoeg om Boerderij-ijs producent te worden.

Meer omzet vanwege uw eigen melkproductie

Misschien wel de belangrijkste reden is vanwege uw huidige bedrijf. U produceert toch al melk. De kiloprijs melk is de afgelopen jaren enorm gedaald en door een deel van uw melk te gebruiken voor ijsproductie, verdient u meer per liter. Dit betekent dus meer omzet voor uw onderneming.

Een gerenommeerd merk met jaren ervaring

Het Boerderij-ijs concept bestaat al meer dan 30 jaar. We durven daarom wel te zeggen dat we weten wat we doen. Dit betekent ook dat u als producent gebruik kan maken van onze expertise. U kunt putten uit meer dan 30 jaar kennis en ervaring bij het produceren en verkopen van vers Boerderij-ijs.

U heeft altijd, gratis recht op trainingen en ondersteuning

Wij hechten enorm veel waarde aan uw kennis. We willen al onze producenten zo goed mogelijk op weg helpen. Wanneer u producent wordt, krijgt u een gratis training op locatie. Tijdens deze training leert u alles over het produceren van ijs, de machines en de verschillende recepten. Bovendien heeft u recht op jaarlijkse herhaal trainingen en kunt u 24/7 contact opnemen met onze service voor vragen en extra ondersteuning.

ijs-produceren-boerderij-Ice-Delite

Start vandaag nog als Boerderij-ijs producent

Bent u benieuwd of het Boerderij-ijs concept iets voor u is? Ons concept is gemaakt om passend te zijn voor kleine en grote boerderijen. Of u nu 60 koeien heeft zoals deze familie of meer dan 100, het Boerderij-ijs concept is iets voor u. Vraag een vrijblijvende demo aan en we vertellen u graag meer.