Boerderij-ijs als familiebedrijf: toekomstperspectief voor de volgende generaties

Als boer is er in de loop der jaren een hoop veranderd. Het voortbestaan van veel familie boerderijen wordt steeds onzekerder, dankzij dalende melkprijzen en oplopende kosten. Generaties van boeren kunnen hierdoor het familiebedrijf verliezen en boerderijen kunnen het risico lopen niet meer te bestaan.

Het Boerderij-IJs concept biedt de oplossing om meer omzet te creëren uit uw melk en fruitteelt. Hierdoor is er een nieuwe omzetstroom die zorgt voor het voortbestaan van uw boerderij. In dit blog leest u hoe het Boerderij-IJs uw boerderij helpt met het aanboren van een nieuw afzetkanaal en hoe dit concept toekomstperspectief biedt aan de volgende generatie boeren.

Hoe start je met Boerderij-IJs?

Starten met het maken van Boerderij-IJs kan intimiderend overkomen, maar Boerderij-IJs biedt een duurzame en meerjarige stroom van omzet. Zo kan er worden gewerkt aan het behoud van het familie-erfgoed en heeft ook de volgende generatie de mogelijkheid om het familiebedrijf over te nemen. Bij Ice Delite ondersteunen we u bij het opzetten van de ijsproductie. Zo ondersteunen wij met:

  • Het opzetten van een goed onderbouwd businessplan
  • Ontwikkeling van ijssmaken
  • Marketing werkzaamheden om het ijs aan te dragen
  • Deskundig hulp en advies dankzij 30 jaar ervaring

Bovendien krijgt u het alleenrecht om het Boerderij-IJs te verkopen in uw regio via een afzetkanaal naar keuze. Hierdoor hoeft u zich geen zorgen te maken over eventuele concurrenten en kunt u eenvoudig ijs laten leveren aan restaurants, supermarkten, tankstations of andere bedrijven.

Het succes van Boerderij-ijs

Boerderij-IJs biedt een nieuwe manier om geld te verdienen met uw melk. Tegenwoordig zijn consumenten steeds meer bezig met de herkomst van wat ze eten. Het concept van Boerderij-IJs zorgt voor een verbintenis tussen lokale boeren en de consument en bevordert de lokale economie. Boerderij-IJs geeft de mogelijkheid om meer omzet te halen uit de productie en geeft de mogelijkheid voor boerderijen om niet alleen te bestaan maar ook te bloeien in de huidige economie.

Boerderij-IJs is een bewezen concept dat al veel boeren heeft geholpen om hun omzet te verhogen. Zo ook bij Änne uit Hessen. Bij het succesverhaal van Änne uit Hessel leest u dat ze binnen drie maanden meer omzet heeft gezien dan ze ooit voor mogelijk heeft gehouden. Hierdoor verdient ze niet alleen meer op haar melk, maar heeft ze ook een veilige toekomst vastgesteld voor de volgende generatie om geld te verdienen via het familiebedrijf. Benieuwd wat Boerderij-IJs kan betekenen voor uw boerderij en uw kinderen? Neem dan vooral contact op en we gaan graag in gesprek over de mogelijkheden.