Boerderij-ijs: het instapklare concept voor ieder boerenbedrijf

Op welke manier zorgt u voor (extra) omzet? Waarschijnlijk heeft u diverse melkkoeien staan of bent u fruitteler en heeft u een hoop bomen en planten staan voor het groeien van diverse soorten fruit. Als boer bent u iedere dag van de week hard aan het werk om te zorgen voor genoeg omzet om draaiende te blijven en brood op de plank te krijgen. Echter wordt dit u steeds moeilijker gemaakt. In Duitsland blijkt dat boeren steeds meer moeite hebben met het creëren van genoeg omzet voor een zekere toekomst.

Het risico op een dalende omzet zorgt voor een onzekere toekomst. Niet alleen voor de huidige generatie, maar ook voor de volgende generatie boeren die het familiebedrijf willen overnemen. Daarom is het belangrijk om als boer te kijken naar nieuwe manieren om omzet te genereren. Niet alleen voor nu, maar ook voor de nieuwe generatie boeren. Dit is precies waar het Boerderij-ijs concept voor is. Een instapklaar concept voor iedere boer die meer omzet wil halen uit zijn productie.

Bauernhof-Eis-Konzept

De juiste ondersteuning voor iedere boerderij

Het worden van een Boerderij-ijs producent biedt een hoop voordelen. Dankzij meer dan 30 jaar ervaring, hebben wij met een enorme groep boeren en boerderijen gewerkt. Hierdoor weten wij precies wat u nodig heeft wanneer u producent wordt van Boerderij-ijs. Zo bieden wij ondersteuning van begin tot eind. Als boerenbedrijf gaat u, wanneer u start met het produceren van Boerderij-ijs, een nieuwe soort omzetstroom opzetten. Hiervoor moeten diverse zaken opgezet en geregeld worden.

Onze experts hebben jarenlange ervaring met het aanvragen, opzetten en ondersteunen van zaken als een businessplan, aanvragen van financiering, maar ook operationele- en commerciële begeleiding. Hierdoor staat u er niet alleen voor wanneer u Boerderij-ijs producent wordt, maar krijgt u constante ondersteuning. Niet alleen in de start-up fase, maar tijdens de gehele duur als producent.

Richtige-unterstützung-Betrieb

De benodigdheden voor u als producent

Wanneer u heeft besloten om te starten met de productie van Boerderij-ijs, moeten er een aantal zaken geregeld worden voordat u kan produceren. Gelukkig zorgen wij voor het meeste. Het enige wat u nodig heeft is een eigen melkproductie vanuit uw koeien en een ruimte om het ijs te produceren. Al het andere wordt door ons geleverd.

Als u producent bent van het merk Boerderij-ijs krijgt u van ons alles wat u nodig heeft om ijs te produceren. Wij ondersteunen u van A-Z bij de productie. Zo ontvangt u van ons:

  • Recepten en formules
  • Ijsmachines en bereidingsapparatuur
  • Verpakkingsmateriaal voor de producten
  • Persoonlijk advies en ondersteuning

Unterstützung-für-Betrieb

Het wereldwijde succes van Boerderij-ijs

Boerderij-ijs is een bekend merk in diverse landen en heeft voor enorme omzetgroei gezorgd bij diverse boeren. Zo heeft Boerderij-ijs zich in de afgelopen jaren kunnen ontwikkelen tot hét merk van en door de boer. In landen als Duitsland, Nederland en Scandinavië heeft Boerderij-ijs grote successen gezien en een positieve toekomst gerealiseerd voor veel familiebedrijven.

Met succesverhalen zoals die van Addis en Ursula, leest u duidelijk welke voordelen het produceren van Boerderij-ijs met zich meebrengt. Natuurlijk begrijpen we dat het opzetten van een nieuwe productielijn een belangrijke keuze is. Daarom kunt u eenvoudig en geheel vrijblijvend een gratis demo inplannen om te zien hoe het produceren van Boerderij-ijs u bevalt!