De 5 zekerheden van het Boeren-ijs concept

Is uw literprijs ook alleen maar aan het dalen de afgelopen jaren? Helaas horen we dit soort verhalen steeds vaker. Het creëren van genoeg omzet om je onderneming draaiende te houden wordt steeds lastiger voor iedere boer. Gelukkig heeft u dit blog gevonden. In dit blog leggen wij uit waarom het maken van ijs via Ice Delite dé manier is voor meer omzet en welke 5 zekerheden u heeft, wanneer u besluit ijs te gaan maken bij Ice Delite.

Zekerheid en toekomstperspectief met Boerderij-ijs

Het produceren van melk is een proces wat bloed, zweet en tranen kost. Toch zien en horen we steeds meer dat boeren niet genoeg omzet draaien om een sterke toekomst op te bouwen. Door te starten met het Boerderij-ijs concept zorgt u ervoor dat uw prijs per liter melk groeit en u meer omzet haalt uit uw boerenbedrijf.

Wanneer u producent wordt van het Boerderij-ijs concept van Ice Delite bent u gegarandeerd van diverse hulpmiddelen en krijgt u ondersteuning bij het opzetten van uw ijsproductie. Hieronder leest u de 4 zekerheden die u ontvangt wanneer u start met het Boerderij-ijs concept.

Zekerheid 1: ondersteuning bij financiering

Wanneer u heeft besloten om het heft in eigen handen te nemen en te starten met uw eigen ijsproductie, moeten er natuurlijk een aantal dingen worden geregeld. Voor het opzetten van een nieuw omzetkanaal moet er een nieuw businessplan geschreven worden, ook zal er nieuwe financiering geregeld moeten worden voor de ijsproductie.

Bij Ice Delite wordt u tijdens het gehele proces ondersteund door onze experts. Met meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van ijsproductie, helpt ons team u gratis met het opzetten van uw eigen ijsproductie. Zo ondersteunen zij bij het schrijven van een businessplan en kijken ze mee met het verkrijgen van financiering.

zekerheid-1-ondersteuning-financiering

 

Zekerheid 2: altijd en overal gratis begeleiding en training

Een andere zekerheid die we bij Ice Delite bieden is altijd en overal gratis begeleiding en training. Als u besluit om te starten met het produceren van Boerderij-ijs, heeft u misschien behoefte aan begeleiding en training. We weten als geen ander hoe snel de wereld en de markt verandert. Daarom bieden wij altijd een initiële training aan, maar heeft u ook altijd recht op gratis herhalingen.

Onze trainers zullen naar u toe komen en de training op locatie geven. Tijdens deze training leert u niet alleen hoe u ijs moet maken, maar ook wat de nieuwste trends en technieken zijn binnen de ijsproductie. Zo zorgen we bij Ice Delite ervoor dat al onze producenten de voorlopers zijn in de ijsproductie markt.

Zekerheid 3: Betrouwbare technologie

Wanneer u besluit ijs te gaan produceren via Ice Delite zal u ten allen tijde beschikken over de nieuwste technologieën. Onder het gerenommeerde merk Boerderij-ijs zult u altijd beschikken over ondersteuning van professionals in de ijs-industrie. Tijdens uw ijsproductie kunt u vertrouwen op de tools, technologieën en expertise die het team van Ice Delite u biedt. Wij streven naar een zo soepel mogelijk ijsproductie proces.

zekerheid-3-betrouwbare-technologie

Zekerheid 4: productie met een gerenommeerd merk

Een groot voordeel van producent zijn bij Ice Delite, is dat al uw producten worden verkocht onder het gerenommeerde merk: Boerderij-ijs. Met meer dan 25 jaar actief te zijn in Europa, heeft het merk Boerderij-ijs een grote naam kunnen maken in diverse landen. Het merk, in samenwerking met marketing ondersteuning, zorgt voor een eenvoudige manier om uw ijsproductie te laten groeien. Hierdoor kennen meer mensen uw producten en kunt u meer omzet realiseren voor iedere liter melk die u produceert.

Zekerheid-4-producten-gerenomeerd-merk

Zekerheid 5: constante ontwikkeling van nieuwe recepten

Onze producenten hoeven niet bang te zijn dat ze weinig keuze hebben tijdens de productie. Binnen het concept bieden wij momenteel meer dan 950 verschillende ijsrecepten aan. Deze recepten zijn de afgelopen 30 jaar enorm gegroeid en blijven tot op de dag van vandaag groeien. Met meerdere vakmensen in dienst kunt u als boer altijd nieuwe recepturen aanbevelen en gaan wij, samen met u, aan de slag om het idee tot een werkelijkheid te brengen. Meer weten over ons concept? Neem dan vooral contact op met een van onze experts.