De ‘ijsliefde’ van Addis zorgt voor enorme omzet

In Simonswolde (Duitsland) is het boerenbedrijf van Adrian Campen begonnen met de verkoop van Boerderij-ijs. Het Boerderij-ijs concept is hij tegengekomen in Nederland. Het bedrijf, genaamd Ice Delite, levert volledige pakketten aan boerderijen om hun eigen ijsproductie op te zetten.

Zo heeft Addis ondersteuning gehad op het gebied van: marketing, ijsmachine en toebehoren, koelkasten en een op maat gemaakte training zodat u als ondernemer gelijk kan starten. Het grootste voordeel voor Addis is dat de productie volledig zelfstandig is. Het enige wat Addis moet is het logo van Boerderij-ijs gebruiken, maar verder is alles volledig op eigen wens.

De vrijheden van produceren met Boerderij-ijs

Het concept van Boerderij-ijs is gefocust op volledige vrijheid voor de ondernemer. Wanneer u besluit om te starten met het produceren van Boerderij-ijsheeft u volledige controle over uw productie. Ice Delite ondersteunt u met uw productie in de vorm van machines, koelkasten, trainingen, marketing en meer. Het enige wat u hoeft te doen is het ijs te verpakken met een Boerderij-ijs logo. Verder heeft u als ondernemer de volledige controle over hoeveel u produceert, aan wie u het verkoopt en in wat voor vorm. Het is dan ook erg eenvoudig om producten te worden.

Bovendien hebben wij verscheidene ijs- en smaak experts in huis die u helpen met het maken van nieuwe smaken ijs of ondersteuning bieden met het creëren van andere producten. Hierdoor kunt u uw melk benutten voor verschillende producten en ijs smaken.

Het enorme succes van Addis ijsliefde

Het succes van de ijsproductie had niemand verwacht. Adrian is samen met zijn vriendin eerst begonnen met het verkopen in hun eigen winkeltje. Maar het succes is zo groot dat ze nu al aan meer dan 30 winkels hun ijs leveren en verschillende restaurants ook voorzien van vers ijs.

Bovendien is Anja van Campen zelfs gestopt met haar vaste baan om mee te werken in de ijsproductie. Momenteel verkopen de Campens ijs in verpakkingen van 100ml en 500ml. Daarbij hebben ze sinds kort een nieuwe ijssmaak geïntroduceerd namelijk: ‘Kinnertoön ijs met brandy sultana’s’. Deze zijn op aanvraag verkrijgbaar en het recept komt uit Nederland, vanuit Ice Delite.

Benieuwd wat u kan doen als Boerderij-ijs producent? Neem dan contact met ons op en we kijken wat voor pakket bij u past!