De vrijheid en creativiteit dankzij Boerderij-ijs

Het is steeds lastiger om bestaansrecht te vergaren als boerenbedrijf. De literprijs op melk daalt en het wordt steeds lastiger om als boer een toekomstperspectief te krijgen, ook voor de toekomstige generaties. Met het Boerderij-ijs concept garandeert u een hogere literprijs melk en nieuwe afzetkanalen om uw melk te verkopen. Bij Boerderij-ijs zetten wij ons de laatste 30+ jaar in voor de boer.

De producenten van Boerderij-ijs krijgen ondersteuning bij het aanvragen van financiering, hulp bij marketing werkzaamheden en hebben wij een team van experts klaar staan voor hulp bij het produceren van de diverse Boerderij-ijs producten.

Een diverse lijn aan Boerderij-ijs producten

Als producent geniet u van volledige vrijheid, net als u altijd gewend bent. Bij Boerderij-ijs weten wij hoe belangrijk het is om autonomie te behouden over uw eigen boerenbedrijf. Wanneer u producent wordt van Boerderij-ijs zorgen wij ervoor dat u over alle benodigdheden beschikt voor een succesvolle productie.

Onze experts hebben in de loop der jaren meer dan 950 smaken ontwikkeld die u kunt produceren als Boerderij-ijsproducent. Bovendien zijn er de afgelopen jaren meer dan alleen ijssmaken ontwikkeld. Zo hebben wij ook recepturen voor ijstaarten, ijscoupes, petit four, ijskoekjes en meer. Al deze recepten en smaken heeft u tot uw beschikking wanneer u producent wordt van Boerderij-ijs. Met de verschillende smaken en producten kunt u een brede doelgroep aanspreken en zo zorgen dat uw omzet exponentieel groeit.

Diverse-lijn-ijsproducten-Bauernhof-Eis

Het produceren van eigen smaken en ijsproducten

Buiten de bestaande recepten en smaken krijg je als producent ook alle vrijheid om eigen smaken en producten te creëren. Zo leest u in onze laatste blog: Made in Geestland, dat deze Boerderij-ijsproducenten nieuwe smaken ontwikkeld hebben met noten en fruit. Wanneer u een idee heeft over nieuwe producten of een nieuwe ijssmaak, neemt u contact op met ons. Onze experts ondersteunen u bij het opzetten en produceren van uw eigen ijssmaak of product.

Als producent heeft u altijd volledige creatieve vrijheid en alles is bespreekbaar. Binnen het Boerderij-ijs concept hebben we ware kenners op het gebied van ijsproductie en hierdoor kunt u eenvoudig nieuwe smaken creëren die u zelf graag wilt zien of waar de doelgroep om vraagt.

Eigen-productie-Bauernhof-EIs

Jaarlijkse hulp en ondersteuning

Als producent van Boerderij-ijs wordt u van start tot finish ondersteund om een autonome productie van ijs op te zetten, maar hier stopt het niet. Wanneer u producent bent van Boerderij-ijs krijgt u tijdens de start en ieder opvolgend jaar een training op locatie van onze kenners.

Ook kunt u levenslang terecht bij ons voor technische service en support. Als Boerderij-ijsproducent heeft u volledige vrijheid, maar wel een extra afzetkanaal voor het genereren van meer omzet. U hoeft geen vaste licentiekosten te betalen en u krijgt jaarlijkse trainingen en ondersteuning van experts in het vakgebied. Klinkt dit als iets voor u? Neem dan vooral contact met ons op voor een gratis demo!

Jaarlijks-ondersteuning-Bauernhof-Eis