Een blik in onze ijskeuken: hoe wordt Boerderij-ijs gemaakt?

Wij bij Boerderij-ijs zijn van mening dat het vergroten van uw omzet eenvoudig te realiseren is met diverse omzetkanalen. Logisch toch? Meer kanalen betekent meer omzet. Natuurlijk moet u er wel voor zorgen dat er vraag is naar het product en u een goede marge behoudt. Gelukkig hebben wij in de afgelopen 30+ jaar gezien dat de vraag naar vers boerderij-ijs er zeker is en u als boer/boerin hier een enorme omzetgroei kan realiseren, maar hoe? 

In dit blog geven wij een exclusief kijkje in onze ijskeuken en laten we precies zien hoe, met onze hulp, het proces van het merk Boerderij-ijs tot stand komt. We laten zien hoe het merk is ontstaan, u leest hoe u als boer eenvoudig kan starten met produceren en welke producten u kan maken onder het merk boerderij-ijs.

Het merk Boerderij-ijs

Het Boerderij-ijs concept bestaat al sinds begin jaren 90. In de loop der jaren heeft het concept zich al verspreid over meer dan 19 Europese landen, van IJsland tot Duitsland en de Azoren. Momenteel hebben we al meer dan 950 smaken ijs en diverse andere producten binnen het concept, waarmee talloze boerderijen hun verkoop exponentieel hebben verhoogd.

Hoe hebben we dit voor elkaar gekregen? We geven onze kennis door aan de Boerderij-ijs producenten en ondersteunen hen in alle opzichten. Als u besluit om boerderij-ijsproducent te worden, krijgt u niet alleen een hogere literprijs voor uw melk, maar ook hulp en ondersteuning waar nodig. Met meer dan 30 jaar ervaring kunnen onze experts u helpen bij het opzetten van uw eigen ijsproductie.

Het-merk-Boerderij-ijs

 

Hoe start u als Boerderij-ijs producent?

Aan de slag gaan als producent bij Boerderij-ijs is erg eenvoudig. Via onze contactpagina kunt u eenvoudig een afspraak maken voor een demonstratie of voor een gesprek om uit te vinden of Boerderij-ijs productie iets voor u is. Natuurlijk komt er meer bij kijken zoals de juiste financiering voor machines, recepturen voor het ijs, trainingen en cursussen en natuurlijk melk, maar hierbij kunt u rekenen op onze ondersteuning.

Gelukkig bieden wij bij Boerderij-ijs volledige ondersteuning. Zo zorgen we voor het opstellen van het juiste businessplan, we ondersteunen bij het aanvragen van de juiste investeringen, we bieden jaarlijkse trainingen op eigen locatie, krijgt u levenslang technische ondersteuning en het mooiste van alles? Dit allemaal zonder jaarlijkse licentiekosten. Wij helpen en ondersteunen bij de volledige set-up van uw productie. Dit garandeert een hogere literprijs voor uw melk.

infographic-Boerderij-ijs-concept

De diversiteit van het merk Boerderij-ijs

Wanneer u besluit producent te worden van het Boerderij-ijs concept bent u niet beperkt tot de productie van alleen ijs. Natuurlijk kunt u meer dan 950 soorten ijs maken, maar onze producten reiken verder dan alleen ijs. Als producent van Boerderij-ijs kunt u altijd kiezen om andere producten te maken onder het Boerderij-ijs merk waaronder:

  • Schepijs
  • Roomijs
  • Ijskoekjes
  • Petit four
  • Ijstaart

Diversiteit-Boerderij-ijs-producten

Bovendien heeft u de mogelijkheid om zelf ook producten of ijssmaken te produceren. Je kunt eenvoudig met onze experts in gesprek over hoe we uw idee tot een product kunnen maken. Benieuwd wat Ice-Delite voor u kan betekenen? Neem dan vooral contact op!