Een groeiende trend: De opkomst van Boerderij-ijs

Er is een positieve ontwikkeling gaande binnen het boerenleven. Steeds meer veehouders en fruittelers zijn (deels) overgestapt naar de productie van Boerderij-ijs. Met de productie van hun eigen melk en fruit is het mogelijk om met de juiste materialen hun eigen verse Boerderij-ijs te produceren. Maar waarom is de opkomst van Boerderij-ijs zo’n groeiende trend en wat voor voordelen brengt het met zich mee voor boerenbedrijven? Dit en meer leest u in ons blog!

De reden om Boerderij-ijs te produceren

Voor veel boeren is het steeds interessanter geworden om Boerderij-ijs te produceren en zo, een grotere afzetmarkt te creëren. Toch is het voor veel boeren nog niet bekend waarom en hoe ze kunnen starten met het produceren van Boerderij-ijs. De reden voor velen om te starten met hun eigen productie van ijs is simpel: omzet. Voor veel boeren is de omzet uit hun melkproductie of fruitteelt niet meer voldoende. De omzet stagneert vanwege een lage kiloprijs en de groei van de boerenbedrijven stagneert.

Het Boerderij-ijs concept helpt boeren hun omzet te vergroten door verschillende producten te kunnen aanbieden naast de liters melk die worden geproduceerd. Vers Boerderij-ijs is namelijk een gewild product onder de consument. Steeds meer klanten vinden het belangrijk om verse producten te kopen direct bij de producent en dit is niet anders met Boerderij-ijs. En wij bij Boerderij-ijs hebben hét concept ontwikkeld voor iedere boer om te starten met hun eigen productie!

Reden-Boerderij-ijs-produceren-kinderen-ijs

Hoe te starten met het produceren van uw eigen Boerderij-ijs?

Het worden van een Boerderij-ijsproducent is makkelijker dan u denkt. Wij hebben bij Boerderij-ijs ons concept zo opgezet dat u eenvoudig als boerderij kan instappen, ongeacht hoeveel koeien u heeft. We hebben in de afgelopen 25 jaar een concept ontwikkeld die perfect bij iedere soort boerderij past. We hebben een team van experts die u ondersteunen met alles wat u nodig heeft.

Zo hebben we een team opgezet dat u kan helpen met het opzetten van een businessplan, het verkrijgen van de benodigde vergunningen, operationele training en het verkrijgen van de machines. Bovendien wordt uw ijs geproduceerd onder het gerenommeerde merk Boerderij-ijs en ontvangt u meer dan 950 ijs recepten die u kunt produceren.

Hoe-starten-produceren-Boerderij-ijs

De voordelen van Boerderij-ijs producent worden

Er zijn diverse voordelen om Boerderij-ijs producent te worden. De eerste hebben we al benoemd en dat is de groei in omzet. Omdat uw ijs wordt verkocht onder een gerenommeerd merk en direct van de boer komt, kopen consumenten uw producten sneller en levert het meer geld op per kiloprijs. Een ander groot voordeel is het uitbreiden van uw productiekanalen.

u kunt een grote verscheidenheid aan producten produceren, zoals ijskoekjes, ijstaarten en nog veel meer. Hierdoor kun je je productassortiment en verkoopkanaal verder uitbreiden. Veel producenten van Boerderij-ijs verkopen hun Boerderij-ijs niet alleen rechtstreeks aan consumenten, maar leveren ook aan restaurants, supermarkten of verkopen hun ijs zelf op markten en festivals. U kunt dus meer afzetkanalen bedienen dan voorheen met uw melk.

voordelen-boerderij-ijs-producent-ijsproducenten

Het succesvolle Boerderij-ijs concept helpt u groeien

Met producenten in meer dan 15 landen en meer dan 15 jaar ervaring, durven we te garanderen dat het Boerderij-ijs concept ook iets voor u is. Kies voor meerdere afzetkanalen en een groei in uw bedrijf en omzet door vandaag nog te starten met het produceren van Boerderij-ijs.

Vraag geheel vrijblijvend een gratis demo aan en ons team komt bij u op locatie uitleggen hoe het proces werkt en wat het voor u kan betekenen. Wilt u meer weten over boeren die u voor zijn gegaan? Lees dan de succesverhalen van onder andere het familiebedrijf in Nedersaksen of het boerenbedrijf Franke.