Een zoete toekomst: de economische voordelen van ons Boerderij-ijs concept

Het onderhouden en draaien van een boerderij is een hele onderneming. Opstaan om 5 uur ‘s ochtends, heel de dag bezig zijn met het vee, administratie en dat allemaal voor een steeds lagere kiloprijs melk. Gelukkig heeft u dit blog gevonden. In dit blog leggen wij een nieuwe mogelijkheid uit om geld te verdienen met uw eigen melk. Met het Boerderij-ijs concept heeft u diverse economische voordelen die u nog nooit voor mogelijk had gehouden. Lees snel het blog of plan een gratis demo in.

Verdien meer omzet per kiloprijs melk

Het Boerderij-ijs concept zit hem eigenlijk al in de naam. Als boer gaat u ijs produceren met uw eigen gewonnen melk onder ons merk Boerderij-ijs. Het merk wordt momenteel in meer dan 10 landen verkocht door diverse melkveehouders en fruitboeren. Door het produceren van Boerderij-ijs van uw eigen melk, in plaats van uw melk te verkopen aan grote melk concerns, kunt u meer vragen voor uw melk.

Bovendien zijn consumenten ook meer bereid te betalen voor vers ijs. Zo ervaren wij in de diverse landen waar producenten van Boerderij-ijs hun ijs al verkopen, dat de consument blij is met de beschikbaarheid van vers ijs. Zo zijn de klanten gewillig om meer te betalen voor het verse ijs vanwege de betere smaak en om plaatselijke boeren te steunen.

Meer-geld-per-kilo-melk

 

Een instapklaar concept voor iedere boer

Een ander groot voordeel van het Boerderij-ijs concept is de gereedheid van het concept. Ongeacht of u nu een grote of kleine onderneming heeft, u kunt altijd producent worden. Het Boerderij-ijs concept biedt namelijk een instapklaar concept voor grote en kleine bedrijven om direct in te stappen als producent. Ongeacht of u nu 200 koeien heeft of 20, er is altijd een mogelijkheid om ijs te produceren van uw melk.

instapklaar-concept- iedere-boer-Boerderij-Ijs

Het starten als Boerderij-ijs producent

Wanneer u kiest om ijs te gaan produceren onder het merk Boerderij-ijs, heeft u wel een aantal zaken nodig. Gelukkig hoeft u dit niet allemaal alleen te regelen. Binnen het team van Boerderij-ijs werken diverse experts met decennia aan ervaring. U krijgt dan ook volledige hulp en ondersteuning tijdens het productieproces. Zo ontvangt u bij de start volledige ondersteuning tijdens het opmaken van een businessplan, bij het aanvragen van financiering en assisteren we bij het aanvragen van vergunningen.

Wanneer dit allemaal rond is, is het tijd dat u ijs gaat produceren. Wanneer u alle machines in huis heeft om ijs te produceren, komen onze specialisten bij u op locatie langs om training te geven in het produceren van ijs. Deze training is geheel gratis en kunt u ieder jaar opnieuw aanvragen. Natuurlijk heeft u, naast fysieke trainingen, ook levenslang recht op gratis technische service en support. Zo kunt u altijd met vragen terecht bij onze experts.

Starten-Boerderij-ijs-producent

 

Wat kunt u produceren met Boerderij-ijs?

In principe kunt u alles produceren wat er met melk wordt gemaakt. Wij zijn al meer dan 25 jaar actief in de productie van vers Boerderij-ijs. Hierdoor hebben wij een groot netwerk van leveranciers opgebouwd en hebben wij een groot team aan experts opgebouwd. Zo kunt u al aanspraak maken op meer dan 950 verschillende ijsrecepten die in de loop der jaren zijn ontwikkeld.

Mocht u nu zelf met een idee komen, dan kunt u dit aan ons laten weten en kunnen onze medewerkers naar de toepassingsmogelijkheden. Wilt u meer weten over het Boerderij-ijs concept of wilt u een gratis demo inplannen? Neem dan contact met ons op en laten we samen het lekkerste ijs van uw regio produceren.