Het jarenlange succes van ijsproducent Ursula

In Baden-Württemberg is boerin Ursula in 2004 gestart met het produceren van Boerderij-ijs. Ursula is als melkveehouder klein begonnen met het produceren vanuit het Boerderij-ijs concept. Door het starten met het maken van ijs hebben ze binnen drie weken al enorme verbeteringen gezien in de omzet en dit is blijven groeien in de jaren.

Een toekomstvisie voor de volgende generaties

Het bedrijf van Ursula zit al twee generaties lang in de familie. Door de keuze te maken om Boerderij-ijs te produceren heeft Ursula een toekomst kunnen verzekeren voor het bedrijf en de volgende generaties. Door ondersteuning van Ice Delite en het harde werk van het familiebedrijf is er een substantiële omzetverhoging gerealiseerd en is het bedrijf enorm gegroeid.

Dankzij het produceren van Boerderij-ijs heeft het familiebedrijf een zekere toekomst in de productie van ijs. Als Boerderij-ijs producent garandeer je een toekomst voor de volgende generaties!

Van kleinschalige veehouder naar ijsfabriek

Door het worden van een Boerderij-ijs producent heeft het familiebedrijf van Ursula veel omzet gegenereerd. Hierdoor heeft het bedrijf zelfs kunnen uitbreiden en een eigen fabriek kunnen opzetten.

Anno 2023 heeft het bedrijf een eigen ijsfabriek en hebben ze nog nooit zoveel omzet gegenereerd uit hun melkproductie. Ook een toekomstperspectief voor jezelf en de volgende generaties? Neem dan contact met ons op en start met het produceren van Boerderij-ijs.