Hoe ondersteunt Boerderij-ijs met ijsproductie en verkoop?

De agrarische sector is niet zonder uitdagingen. Als boer is het steeds lastiger om rond te komen van de eigen melk of fruit. Het Boerderij-ijs concept biedt u de mogelijkheid om de omzet te maximaliseren uit uw fruitteelt en melkproductie. Hierdoor verhoogt u niet alleen uw omzet, maar is er ook een toekomstperspectief voor de volgende generaties. In dit blog leggen we uit hoe Boerderij-ijs u ondersteunt bij de ijsproductie en leggen we uit hoe u uw ijs verkoopt, wanneer u start met Boerderij-ijs.

Aanzienlijke winstverhoging op je melk met Boerderij-ijs

Boerderij-ijs biedt u de mogelijkheid om uw winst aanzienlijk te verhogen. Door van uw melkproductie ijs te maken wordt de mogelijkheid geboden om meer te verdienen dan de literprijs. Door een producent te worden van Boerderij-ijs ontvangt u hulp van experts met jarenlange ervaring. Dankzij deze jarenlange ervaring weten onze experts precies hoe zij uw bedrijf moeten ondersteunen met de productie van Boerderij-ijs.

Ontvang ondersteuning van experts bij de start van uw ijsproductie

Wanneer u wilt starten met het produceren van Boerderij-ijs ondersteunen onze experts bij het proces. Zo beginnen we met het kijken naar een ondernemingsplan voor uw ijszaak. Hierin bieden we ondersteuning in het opzetten van een bedrijfsplan zodat u de toekomst van uw ijszaak duidelijk in kaart heeft.

Buiten het opzetten van een bedrijfsplan bieden wij op verschillende andere aspecten van het proces onze expertise en hulp aan. Zo begeleiden wij bij verschillende trainingen op uw boerderij zodat u zelfstandig leert ijs te maken. We bieden gratis een marketing specialist aan die u helpt bij het bereiken van zoveel mogelijk mensen en u kunt altijd gebruik maken van gratis ondersteuning van onze ijsbereiders voor het maken van ijs.

Winstmaximalisatie dankzij diverse verkoopkanalen

Wanneer u start met het produceren van Boerderij-ijs heeft u de mogelijkheid om het ijs te verkopen op diverse manieren. Ook bij de keuze van de verkooppunten ondersteunt Ice Delite. Onze experts zullen u helpen bij het bereiken van de juiste verkooppunten.

Bovendien heeft u zelf de keuze over welke verkoopkanalen u wilt gebruiken. Zo helpen wij met het bereiken van ijssalons, restaurants, supermarkten en meer. Daarbij heeft u altijd nog de mogelijkheid om uw eigen terras op te zetten. Zo kunt u eenvoudig ijsliefhebbers bedienen met uw eigen geproduceerd ijs. Wilt u meer weten over het Boerderij-ijs concept? Neem dan vooral contact met ons op.