Hoe start je als boer met je eigen ijszaak?

Als boer moet u van een heel aantal markten thuis zijn. U bent niet alleen een fruitteler of veehouder, maar ook accountant, notaris en ondernemer in een. Als boer heeft u erg veel op uw bordje en met steeds veranderende tijden en onzekere periodes is het lastig om alles draaiende te houden. Bovendien weet u als boer dat u steeds minder ontvangt voor uw oogst en misschien wel moet kijken naar nieuwe mogelijkheden om uw omzet te verhogen, maar wie wilt die gok wagen?

Het is al moeilijk genoeg om uw huidige onderneming draaiende te houden, maar de realiteit is, diversifiëren is noodzakelijk voor de toekomst van uw onderneming. We horen u denken: ‘’Hoe moet ik dit dan doen?’’ Gelukkig heeft u dit blog gevonden, want hier leest u alles over de mogelijkheden om te diversifiëren, maar vooral de ondersteuning en hulp die Ice Delite biedt voor het opzetten van dit nieuwe omzetkanaal.

Wij helpen u bij het opzetten van een businessplan

We snappen dat het (opnieuw) opzetten van een businessplan niet bovenaan uw lijstje staat. Het is veel werk, kan erg lastig zijn en kost vaak veel tijd. Zeker wanneer u ook nog bezig bent met uw eigen boerderij, maar we kunnen garanderen dat het opzetten van uw eigen ijszaak via het Ice Delite concept het meer dan waard maakt.

Bovendien hoeft u het niet alleen te doen. Binnen het Ice Delite concept helpen we u met het volledige proces om uw eigen ijszaak te openen. Onze experts hebben in meer dan 30 jaar genoeg ervaring opgedaan om u te ondersteunen bij het opzetten van uw eigen ondernemingsplan. Onze experts weten precies waar de (omzet)kansen liggen voor ijsproducenten en helpen u deze kansen te benutten.

Ondersteuning-businessplan-Ice-Delite

Waarom starten met een ijszaak?

We snappen dat u zich afvraagt: ‘’Maar waarom is een ijszaak dé manier voor meer omzet?’’ Dit heeft een aantal redenen, maar de voornaamste is kennis. Bij Ice Delite werken wij al meer dan 30 jaar met boeren in heel Duitsland die, onder het merk Bauernhof-Eis, hun ijs aan diverse supermarkten, restaurants en in hun eigen winkels verkopen. Door onze ervaring weten we alles over de Europese en Duitse ijsmarkt. Bovendien is het maken van uw eigen ijs als melkboer enorm eenvoudig met onze hulp en kunt u uw literprijs exponentieel laten groeien.

Zo ondersteunen wij niet alleen met het opzetten van uw ondernemingsplan, maar helpen we ook bij het runnen en rendabel maken van uw ijsproductie door middel van: ondersteuning in marketing, het beschikbaar stellen van ijsbereiders en een hulplijn die dagelijks beschikbaar is voor al uw vragen. Bovendien krijgt u, wanneer u start met het Ice Delite concept, het alleenrecht om het Ice Delite concept ijs te verkopen in de regio. Hierdoor hoeft u zich ook geen zorgen te maken voor concurrenten binnen hetzelfde concept.

Waarom-starten-ijszaak-Ice-Delite

Plan vandaag nog een adviesgesprek in

We snappen dat het een flinke stap is om (opnieuw) te starten met een onderneming, maar de basis heeft u al, uw boerderij! Daarbij zijn wij bij Ice Delite van begin tot eind aanwezig om u te helpen en te ondersteunen bij het opzetten en succesvol maken van uw ijszaak. Want het opzetten van uw eigen ijszaak heeft diverse voordelen als nieuw omzetkanaal voor uw boerderij.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vooral contact met ons op en plan vandaag nog een adviesgesprek in voor de mogelijkheden. Wilt u toch nog meer lezen over de successen die diverse boeren hebben behaald met het Bauernhof-Eis konzept? Lees dan vooral het succesverhaal van Ursula of de ijsliefde van Addis voor meer informatie van de boer zelf!