Skip to content

IJs laten leveren

Lokaal gemaakt en 100% natuurlijk

Geen jaarlijkse licentiekosten

Ondersteunend businessplan

Home » IJs laten leveren

 

Wenst u zelf ijs te produceren en te laten leveren aan supermarkten, restaurants of andere afzetkanalen? Wilt u meer omzet draaien met de producten van uw boerderij? Dan is het zeker een goed idee om Ice Delite in Hooge Mierde te benaderen. Met ons ijsconcept verkoopt u kwaliteitsijs via een gewaardeerd beeldmerk in Europa in uw eigen exclusieve afzetgebied.

Wilt u ook uw ijs laten leveren?

U alleen mag ijs met ons merk laten leveren in uw regio

Als u zich aansluit bij ons boerderij-ijs-concept én uw regio nog vrij is, krijgt u het alleenrecht om ijs via ons bekende merk te laten leveren aan een afzetkanaal naar keuze. Wilt u verpakt roomijs verkopen aan restaurants of supermarkten? Of wilt u ijsgebak leveren aan een ijssalon in uw regio? Dankzij de meer dan 700 recepten die u van ons ontvangt als u met ons gaat samenwerken, vindt u zeker een ijsproduct waar u mee aan de slag wilt. U kunt bovendien uw ijsbenodigdheden in onze groothandel aanschaffen.

Vraag ons om meer informatie

Wilt u meer weten over alle diensten die wij u leveren, zoals het ontwikkelen van nieuwe ijssmaken en -producten en een businessplan om met dit concept te starten? Als u zelfgeproduceerd ijs wilt laten leveren aan bedrijven in uw omgeving, neemt u contact met ons op door te bellen naar +31 (0)13 820 0920. Het is daarnaast mogelijk om ons contactformulier in te vullen als u vragen heeft.

Koeien melken

Wat onze klanten zeggen over boerenijs

Wij gebruiken voornamelijk natuurlijke ingrediënten

In 2010 is ons bedrijf uitgebreid met een ijssalon. Het Boerderij-ijs wordt bereid van melk en room van onze eigen koeien. Er worden voornamelijk natuurlijke ingrediënten gebruikt, en voor het sorbetijs wordt vers fruit gebruikt. Hiervoor is een ruimte ingericht en het ijs wordt bereid volgens HACCP normen.

9 restaurants binnen 2 weken

Binnen de eerste twee weken na onze marketingactiviteiten hebben wij 9 restaurants als klanten mogen verwelkomen en het aantal is sindsdien enorm gegroeid. Intussen verkopen ook meerdere supermarkten ons ijs. Onze boerderij ligt echt afgelegen en wij zijn blij dat deze niet eenvoudige situatie geen belemmering is gebleken voor een succesvolle marketing.

Ik was meteen enthousiast

Ik zag een advertentie van het Nederlandse bedrijf Boerderij-ijs in de krant. Terwijl ik op weg was naar Nederland om de prijs ‘jonge boer van het jaar’ in ontvangst te nemen, besloot ik contact op te nemen met het bedrijf. Ik zag de apparatuur en de productie, en keerde vol enthousiasme terug naar Waterford (Ierland). Zo is Baldwin’s Farmhouse Ice Cream geboren.

Back To Top