Skip to content

IJs verkopen

Lokaal gemaakt en 100% natuurlijk

Geen jaarlijkse licentiekosten

Ondersteunend businessplan

Home » IJs verkopen

 

Wilt u zelf ijs verkopen van de melk van uw eigen melkveehouderij? Met het ijsconcept van Ice Delite uit Hooge Mierde kunt u exclusief kwaliteitsijs met ons beeldmerk verkopen in uw regio. Als u wilt starten met het produceren en verkopen van uw eigen ijsproducten, zijn wij de geschikte partner voor u door alle hulpmiddelen waar we u van voorzien.

Wilt u ook zelf ijs verkopen?

Zelf ijs verkopen in diverse verschijningsvormen

Als u besluit om onder de naam Boerderij-ijs zelf ijs te gaan verkopen, dan staan wij voor u klaar. Wij helpen u vanaf het begin bij het maken van een ondernemingsplan tot de productie en verkoop zelf. Gaat u met ons aan de slag? Dan ontvangt u diverse recepten voor tal van ijs- en sorbetproducten, ontwikkeld door échte vakmensen. Daarnaast koopt u bij ons het geschikte verpakkingsmateriaal voor uw toepassing. Als wederverkoper van ons concept, kunt u zelf uw ijs verkopen in uw eigen ijssalon, maar ook als u uw ijs liever levert aan restaurants, pretparken, tankstations of andere afzetkanalen kan dit via ons. Wij bieden u ongelimiteerde ondersteuning aan, terwijl u een onafhankelijk bedrijf blijft.

Start vandaag nog met de productie van uw ijs

Onze medewerkers helpen u als u zelf ijs wilt gaan verkopen met de producten van uw eigen melkveehouderij of fruitteelt. Als u middels ons concept exclusief ijs wilt verkopen in uw regio, neemt u eenvoudig contact met ons op. Wij staan u graag te woord. Zo is het mogelijk om ons een e-mail te sturen info@icedelite.com of ons te bellen op +31 (0)13 820 0920.

Koeien melken

Wat onze klanten zeggen over boerenijs

Wij gebruiken voornamelijk natuurlijke ingrediënten

In 2010 is ons bedrijf uitgebreid met een ijssalon. Het Boerderij-ijs wordt bereid van melk en room van onze eigen koeien. Er worden voornamelijk natuurlijke ingrediënten gebruikt, en voor het sorbetijs wordt vers fruit gebruikt. Hiervoor is een ruimte ingericht en het ijs wordt bereid volgens HACCP normen.

9 restaurants binnen 2 weken

Binnen de eerste twee weken na onze marketingactiviteiten hebben wij 9 restaurants als klanten mogen verwelkomen en het aantal is sindsdien enorm gegroeid. Intussen verkopen ook meerdere supermarkten ons ijs. Onze boerderij ligt echt afgelegen en wij zijn blij dat deze niet eenvoudige situatie geen belemmering is gebleken voor een succesvolle marketing.

Ik was meteen enthousiast

Ik zag een advertentie van het Nederlandse bedrijf Boerderij-ijs in de krant. Terwijl ik op weg was naar Nederland om de prijs ‘jonge boer van het jaar’ in ontvangst te nemen, besloot ik contact op te nemen met het bedrijf. Ik zag de apparatuur en de productie, en keerde vol enthousiasme terug naar Waterford (Ierland). Zo is Baldwin’s Farmhouse Ice Cream geboren.

Back To Top