Ga naar hoofdinhoud

Als u boerderij-ijsproducten wilt kopen, neem dan contact met ons op via +31 (0) 13 820 0921 of info@icedelite.com.

IJsboerderij België

Haal meer uit uw melkveehouderij

In heel Europa bekend

Ondersteunend businessplan

IJsboerderij in België

Als u graag het rendement van uw melkproductie wilt verhogen, kunt u een ijsboerderij beginnen in België. We bieden u de tools aan om bij te dragen aan de producten van Boerderij-ijs. Het merk geniet veel bekendheid in Europa. Onze producten worden geleverd in supermarkten, restaurants, ijssalons, pretparken, campings, zwembaden en nog veel meer. Heeft u interesse om uw eigen melk verwerken in ijs en te verkopen op een grotere markt? Lees dan zeker verder.

Waarom zou u een ijsboerderij beginnen in België?

Zelf een ijsboerderij beginnen in België kan heel gemakkelijk én voordelig dankzij ons ijsconcept. We helpen u namelijk met een duidelijk ondernemingsplan. Dankzij het plan weet u meteen hoe de toekomst van uw ijszaak eruit zal zien. Om te starten met de ijsproductie bieden we alle nodige ondersteuning. Zo beschikken we over een ijsmachine waarmee u eenvoudig aan de slag kunt.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Als u nog met vragen zit over het starten van een ijsboerderij in België, dan mag u ons contacteren. Ons ijsconcept, ontworpen door Ice Delite, bestaat al meer dan 20 jaar. We kunnen dus terugvallen op de nodige ervaring om u alle ondersteuning te bieden die u nodig heeft. U kunt bellen naar +31 (0)13 820 0920 of een e-mail sturen naar info@icedelite.com.
Eiswaffel Bauernhof-Eis

Wat onze klanten zeggen over boerenijs

Wij gebruiken voornamelijk natuurlijke ingrediënten

In 2010 is ons bedrijf uitgebreid met een ijssalon. Het Boerderij-ijs wordt bereid van melk en room van onze eigen koeien. Er worden voornamelijk natuurlijke ingrediënten gebruikt, en voor het sorbetijs wordt vers fruit gebruikt. Hiervoor is een ruimte ingericht en het ijs wordt bereid volgens HACCP normen.

9 restaurants binnen 2 weken

Binnen de eerste twee weken na onze marketingactiviteiten hebben wij 9 restaurants als klanten mogen verwelkomen en het aantal is sindsdien enorm gegroeid. Intussen verkopen ook meerdere supermarkten ons ijs. Onze boerderij ligt echt afgelegen en wij zijn blij dat deze niet eenvoudige situatie geen belemmering is gebleken voor een succesvolle marketing.

Ik was meteen enthousiast

Ik zag een advertentie van het Nederlandse bedrijf Boerderij-ijs in de krant. Terwijl ik op weg was naar Nederland om de prijs ‘jonge boer van het jaar’ in ontvangst te nemen, besloot ik contact op te nemen met het bedrijf. Ik zag de apparatuur en de productie, en keerde vol enthousiasme terug naar Waterford (Ierland). Zo is Baldwin’s Farmhouse Ice Cream geboren.

Scroll naar boven

test