Ga naar hoofdinhoud

Als u boerderij-ijsproducten wilt kopen, neem dan contact met ons op via +31 (0) 13 820 0921 of info@icedelite.com.

Haal meer uit uw melkveehouderij

In heel Europa bekend

Ondersteunend businessplan

Boerenijs in België

Door boerenijs te produceren, kunt u als melkveehouder in België relatief gemakkelijk meer geld verdienen. Waarom zou u dat doen? Het is eigenlijk een logische optie, aangezien u als melkveehouder al over de rauwe grondstoffen beschikt om aan de slag te gaan. We sporen we u bovendien niet aan om fulltime ijsproducent te worden, maar het te beschouwen als neveninkomsten. U zult het boerenijs namelijk producten voor ons populaire merk Boerderij-ijs, het lekkerste ijs van België.

Produceer boerenijs voor Boerderij-ijs, het lekkerste ijs van België

Om boerenijs te produceren voor het merk Boerderij-ijs, het lekkerste ijs van België, bieden we u alle ondersteuning aan. We hebben het dan over ijsmachines, maar even goed ook over advies. Zo behoudt u uw financiële vrijheid, ook al produceert u het lekkerste ijs van België voor het merk Boerderij-ijs, maar kunt u wel rekenen op ons om uw ondernemingsplan uit te werken. Op die manier verloopt alles erg vlot en kunt u zich focussen op het productieproces. We hebben al meer dan 20 jaar ervaring met het ijsconcept en weten dus perfect waar melkveehouders nood aan hebben en hoe we alles het best uitleggen.

Verkoop uw ijs aan een grote markt

Het merk Boerderij-ijs, het lekkerste ijs van België, geniet bekendheid in heel Europa. De producten worden onder andere aan horecazaken, voetbalstadions en verkopers op evenementen geleverd. Als u boerenijs gaat produceren, kunt u uiteraard ook gaan samenwerken met lokale ondernemingen in België. Restaurants zien het vaak als een groot voordeel om authentieke melkproducten uit de streek te kunnen verkopen. Als u nog vragen heeft, neem dan contact op met ons door te bellen naar het nummer +31 (0)13 820 0920 of een e-mail sturen naar info@icedelite.com. Verder is het ook mogelijk om ons online contactformulier in te vullen. Hopelijk mogen we u binnenkort helpen om het meeste uit uw melkproductie te halen.
Eiswaffel Bauernhof-Eis

Wat onze klanten zeggen over boerenijs

Wij gebruiken voornamelijk natuurlijke ingrediënten

In 2010 is ons bedrijf uitgebreid met een ijssalon. Het Boerderij-ijs wordt bereid van melk en room van onze eigen koeien. Er worden voornamelijk natuurlijke ingrediënten gebruikt, en voor het sorbetijs wordt vers fruit gebruikt. Hiervoor is een ruimte ingericht en het ijs wordt bereid volgens HACCP normen.

9 restaurants binnen 2 weken

Binnen de eerste twee weken na onze marketingactiviteiten hebben wij 9 restaurants als klanten mogen verwelkomen en het aantal is sindsdien enorm gegroeid. Intussen verkopen ook meerdere supermarkten ons ijs. Onze boerderij ligt echt afgelegen en wij zijn blij dat deze niet eenvoudige situatie geen belemmering is gebleken voor een succesvolle marketing.

Ik was meteen enthousiast

Ik zag een advertentie van het Nederlandse bedrijf Boerderij-ijs in de krant. Terwijl ik op weg was naar Nederland om de prijs ‘jonge boer van het jaar’ in ontvangst te nemen, besloot ik contact op te nemen met het bedrijf. Ik zag de apparatuur en de productie, en keerde vol enthousiasme terug naar Waterford (Ierland). Zo is Baldwin’s Farmhouse Ice Cream geboren.

Scroll naar boven

test