Ga naar hoofdinhoud

Als u boerderij-ijsproducten wilt kopen, neem dan contact met ons op via +31 (0) 13 820 0921 of info@icedelite.com.

Haal meer uit uw melkveehouderij

In heel Europa bekend

Ondersteunend businessplan

IJsmachine in België

Ice Delite, het bedrijf achter ons ijsconcept, beschikt over een ijsmachine waarmee u meer winst kunt halen uit uw melkproductie in België. Ons ijsconcept is tot stand gekomen om boeren te helpen om hun rendement te verhogen. Lees verder en ontdek op welke manier een ijsmachine u kan helpen om het meeste uit uw productie te halen in België.

Hoe helpt een ijsmachine u om uw rendement in België te verhogen?

Met een ijsmachine kunt u het rendement van uw melkproductie aanzienlijk verhogen in België. Het concept wordt op dit moment al gebruikt in verschillende Europese landen. Het komt op het volgende neer: u krijgt alle benodigdheden om zelf aan de slag te gaan en uw melkproductie om te zetten naar ijsproductie. U produceert zo zelf Boerderij-ijs. Dat ijs wordt op dit moment al geleverd aan restaurants, supermarkten en evenementen. We geven u met andere woorden de kans om te produceren voor een veel grotere markt. Onze professionals helpen u bovendien bij het opstellen van een goed bedrijfsplan.

Verhoog uw rendement

Klinkt ons concept interessant en wilt u graag meer halen uit uw melkproductie? Neem dan zeker contact met ons op. U kunt bellen naar +31 (0)13 820 0920 of een e-mail sturen naar info@icedelite.com. Ook als u nog met vragen zit over hoe een ijsmachine uw rendement in België kan verhogen, mag u die altijd stellen.
Eiswaffel Bauernhof-Eis

Wat onze klanten zeggen over boerenijs

Wij gebruiken voornamelijk natuurlijke ingrediënten

In 2010 is ons bedrijf uitgebreid met een ijssalon. Het Boerderij-ijs wordt bereid van melk en room van onze eigen koeien. Er worden voornamelijk natuurlijke ingrediënten gebruikt, en voor het sorbetijs wordt vers fruit gebruikt. Hiervoor is een ruimte ingericht en het ijs wordt bereid volgens HACCP normen.

9 restaurants binnen 2 weken

Binnen de eerste twee weken na onze marketingactiviteiten hebben wij 9 restaurants als klanten mogen verwelkomen en het aantal is sindsdien enorm gegroeid. Intussen verkopen ook meerdere supermarkten ons ijs. Onze boerderij ligt echt afgelegen en wij zijn blij dat deze niet eenvoudige situatie geen belemmering is gebleken voor een succesvolle marketing.

Ik was meteen enthousiast

Ik zag een advertentie van het Nederlandse bedrijf Boerderij-ijs in de krant. Terwijl ik op weg was naar Nederland om de prijs ‘jonge boer van het jaar’ in ontvangst te nemen, besloot ik contact op te nemen met het bedrijf. Ik zag de apparatuur en de productie, en keerde vol enthousiasme terug naar Waterford (Ierland). Zo is Baldwin’s Farmhouse Ice Cream geboren.

Scroll naar boven

test