Ga naar hoofdinhoud

Als u boerderij-ijsproducten wilt kopen, neem dan contact met ons op via +31 (0) 13 820 0921 of info@icedelite.com.

Melkproduct België

Haal meer uit uw melkveehouderij

In heel Europa bekend

Ondersteunend businessplan

Melkproduct in België

Als u een melkboer bent en graag uw rendement wilt verhogen, dan kan dat eenvoudig met een specifiek melkproduct in België. We hebben het over ijs. We geven we u alle tools die u nodig heeft om zelf aan de slag te gaan met ijsproductie. Lees verder en ontdek hoe dat u kan helpen.

Verdien meer met een specifiek melkproduct in België

Als melkboer in België bent u wellicht altijd geïnteresseerd in nieuwe manier om uw rendement te verhogen met een bepaald melkproduct. Dankzij ons ijsconcept, dat ontworpen werd door Ice Delite, is dat erg eenvoudig. Het merk Boerderij-ijs is namelijk reeds erg bekend in Europa. Met uw ijsproductie zal u bijdragen aan ons aanbod en kunt u dus meteen mee profiteren van de grote afzetmarkt. Om aan de slag te gaan met het nieuwe melkproduct, kunt u bij ons ook rekenen op een ondernemersplan, zodat u het meeste uit uw melkproductie in België kunt halen.

Verdien meer

Als er nog zaken onduidelijk zijn over het voordeel van een nieuw melkproduct voor uw onderneming in België, dan helpen we u graag verder. U kunt ons bereiken door te bellen naar +31 (0)13 820 0920 of een e-mail sturen naar info@icedelite.com. Hopelijk mogen we u binnenkort helpen om meer te verdienen met uw melkproductie.
Eiswaffel Bauernhof-Eis

Wat onze klanten zeggen over boerenijs

Wij gebruiken voornamelijk natuurlijke ingrediënten

In 2010 is ons bedrijf uitgebreid met een ijssalon. Het Boerderij-ijs wordt bereid van melk en room van onze eigen koeien. Er worden voornamelijk natuurlijke ingrediënten gebruikt, en voor het sorbetijs wordt vers fruit gebruikt. Hiervoor is een ruimte ingericht en het ijs wordt bereid volgens HACCP normen.

9 restaurants binnen 2 weken

Binnen de eerste twee weken na onze marketingactiviteiten hebben wij 9 restaurants als klanten mogen verwelkomen en het aantal is sindsdien enorm gegroeid. Intussen verkopen ook meerdere supermarkten ons ijs. Onze boerderij ligt echt afgelegen en wij zijn blij dat deze niet eenvoudige situatie geen belemmering is gebleken voor een succesvolle marketing.

Ik was meteen enthousiast

Ik zag een advertentie van het Nederlandse bedrijf Boerderij-ijs in de krant. Terwijl ik op weg was naar Nederland om de prijs ‘jonge boer van het jaar’ in ontvangst te nemen, besloot ik contact op te nemen met het bedrijf. Ik zag de apparatuur en de productie, en keerde vol enthousiasme terug naar Waterford (Ierland). Zo is Baldwin’s Farmhouse Ice Cream geboren.

Scroll naar boven

test