Skip to content

Een ijszaak beginnen? Wij ondersteunen u intensief

Zelf een ijszaak beginnen kan heel gemakkelijk én voordelig dankzij ons ijsconcept. Bij Ice Delite in Hooge Mierde helpen we boeren door het starten van de ijsproductie te faciliteren met onder andere een ondernemingsplan als u een eigen ijssalon wilt beginnen. Zo genereert u meer inkomsten en krijgt u een hogere prijs voor uw melk of fruit. We leveren hiervoor niet alleen alle benodigdheden, maar we ondersteunen u ook op het gebied van marketing en financiën bij het beginnen van een ijswinkel.

Ondersteuning

Een ijszaak beginnen start met een goed businessplan

We vereenvoudigen het beginnen van uw ijszaak met het boerderij-ijs-concept. Door de specialistische kennis van de vakmensen van Ice Delite verlenen wij uitgebreide ondersteuning aan boeren die een eigen ijssalon willen beginnen. Bij het beginnen van uw ijswinkel en het starten van de ijsproductie is een goede uitgangspositie essentieel, maar een goed toekomstperspectief is nóg interessanter. Daarom beginnen we de begeleiding met het opstellen van een ondernemingsplan voor uw eigen ijssalon. In de loop der jaren hebben onze experts brede kennis opgedaan van de ijsmarkt. Wij weten waar de kansen liggen voor ijsproducenten en kunnen zodoende de juiste richting geven aan als u een ijswinkel wilt beginnen.

De ondersteuning voor uw eigen ijszaak beginnen we al in een vroeg stadium. Wij helpen u bij het opstellen van een ondernemingsplan, zodat u duidelijk in beeld heeft wat de toekomst van uw ijssalon te bieden heeft.

De voordelen van het beginnen van een eigen ijswinkel

U zult snel zien dat een ijszaak beginnen met een goede bedrijfsvoering u veel geld op kan leveren. Ook hierbij kunt u op onze support rekenen. Wij laten u graag zien wat u met het beginnen van een eigen ijssalon kunt verdienen. Een goed onderbouwd ondernemingsplan voor uw ijssalon is een opmaat naar succes en natuurlijk bent u hier als klant evenveel bij gebaat als wij, de aanbieder van het concept. U kunt het concept ook gebruiken om financiering aan te vragen om het beginnen van uw ijszaak en het starten van de ijsproductie te vergemakkelijken.

Boerderij-ijs helpt bij het opstellen van een business plan om het starten van een ijsbedrijf te vereenvoudigen
Wij laten u graag zien wat u met uw eigen ijsbedrijf kunt verdienen.

Toegewijde ijsspecialisten helpen u bij het runnen van uw ijsbedrijf

Maakt u straks ook zelfstandig Boerderij-ijs van uw eigen koeienmelk?

Een ijszaak beginnen en de ijsproductie starten is een eerste stap; daarna volgt het goed runnen en rendabel maken van uw ijswinkel. Ook hierbij kunt u rekenen op onze begeleiding. Verschillende trainingen zijn opgenomen in het concept. Wij trainen u en uw personeel op uw eigen boerderij zonder extra kosten. Zo leert u alles wat u dient te weten om het beginnen van uw eigen ijssalon succesvol te maken. Het begint met het leren hoe u ijs en ijsgebak dient te bereiden, binnen de kaders van voedselveiligheid. Hierin staat hygiëne uiteraard voorop.

Wij werken u uitvoerig in voor de bereiding van alle ijsproducten, zodat u daarna zelfstandig ijs kunt maken.

Alle noodzakelijke voorbereidingen met betrekking tot etikettering en voedingswaarden zijn al door onze voedingstechnologen uitgevoerd, dus daar hoeft u zich geen zorgen over te maken. Ook de ontwikkeling van op regio afgestemde nieuwe ijsproducten of -smaken blijft gratis. Heeft u specifieke wensen qua smaken ijs? Meld het ons, dan helpen wij u graag vooruit.

U profiteert van onze kennis van de ijsmarkt

Wij hebben inmiddels vele jaren kennis van de Europese ijsmarkt. Hierdoor kunnen wij u krachtige ondersteuning bieden bij de verkoop van ijs in uw regio. In onze marketingtraining zullen we u stap voor stap uitleggen hoe u nieuwe klanten kunt vinden en uw bedrijf succesvol maakt. Indien u extra begeleiding wenst, verstrekken wij deze gratis. U betaalt daarbij geen jaarlijkse licentiekosten om ons concept te mogen voeren. Als producent van boerenijs profiteert u bovendien van ons bekende merk, dat is bekroond met een groot aantal prestigieuze prijzen. Zo wordt een ijszaak beginnen erg eenvoudig!

Deskundige helpdesk

Onze specialisten zijn dagelijks bereikbaar van 9.00 uur tot 16.30 uur voor al uw vragen.

Uitgebreide webshop

In onze webshop kunt u 24/7 bestellen. Indien u voor 12.00 uur bestelt, worden de goederen dezelfde dag nog verstuurd.

Gratis marketingconsult

Onze marketingspecialist komt gratis bij u langs voor een consult over hoe u meer klanten kunt binnenhalen.

Gratis support van ijsbereiders

Onze ijsbereiders gaan graag met u in gesprek over de ontwikkeling van nieuwe ijssmaken. Dit is geheel kosteloos en bij u op het bedrijf.

Neem contact met ons op

Ziet u het zitten om een ijszaak te beginnen om ijs te laten leveren bij supermarkten of restaurants? Wilt u hulp bij het starten van de ijsproductie en begeleiding bij het opstellen van een degelijk ondernemingsplan voor uw ijssalon? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 (0)13 820 0920 of een e-mail te sturen naar info@icedelite.com.

Back To Top