skip to Main Content

Intensieve ondersteuning bij uw ijsbedrijf is gegarandeerd

Ondersteuning

Een ijsbedrijf starten begint met een goed businessplan

Het Boerderij-ijsbedrijf starten wordt vereenvoudigd door het ijsconcept Boerderij-ijs. Door de specialistische kennis van de vakmensen van Ice Delite kunnen wij uitgebreide ondersteuning verlenen aan boeren.
Bij het opstarten van het ijsbedrijf is een goede uitgangspositie essentieel maar een goed toekomstperspectief nog interessanter. Daarom start de begeleiding met het opstellen van een businessplan. In de loop der jaren hebben onze experts brede kennis opgedaan van de ijsmarkt. Wij weten waar de kansen liggen voor ijsproducenten en kunnen zodoende de juiste richting geven aan uw nieuwe ijsbedrijf.

De ondersteuning bij het concept begint al in een vroeg stadium. Wij helpen u bij het opstellen van een businessplan, zodat u duidelijk in beeld heeft wat de toekomst van uw ijsbedrijf te bieden heeft.

U zult snel zien dat uw ijsbedrijf u veel geld op kan leveren met een goede bedrijfsvoering. Ook hierbij kunt u op onze support rekenen.

Boerderij-ijs helpt bij het opstellen van een business plan om het starten van een ijsbedrijf te vereenvoudigen
Wij laten u graag zien wat u met uw eigen ijsbedrijf kunt verdienen.

Een goed onderbouwd businessplan is een opmaat naar succes en natuurlijk zijn zowel u als klant als wij als aanbieder van het concept hierbij gebaat. U kunt het ook gebruiken om financiering aan te vragen om het opstarten van uw ijsbedrijf te vergemakkelijken.

Toegewijde ijsspecialisten helpen u bij het runnen van uw ijsbedrijf

video

Maakt u straks ook zelfstandig Boerderij-ijs van uw eigen koeienmelk?

Het ijsbedrijf starten is een eerste stap; het vervolg is het goed runnen en rendabel maken. Ook hierbij kunt u rekenen op de begeleiding van Boerderij-ijs.
Verschillende trainingen zijn opgenomen in het concept. Wij trainen u en uw personeel op uw eigen boerderij zonder extra kosten. Zo leert u alles wat u dient te weten om uw ijsbedrijf succesvol te maken. Het begint met het leren hoe u ijs dient te bereiden, binnen de kaders van voedselveiligheid. Hierin staat hygiëne uiteraard voorop.

Wij werken u uitvoerig in voor de bereiding van alle ijsproducten, zodat u daarna zelfstandig ijs kunt maken

Alle noodzakelijke voorbereidingen met betrekking tot etikettering en voedingswaarden zijn al door onze voedingstechnologen uitgevoerd, dus daar hoeft u zich geen zorgen over te maken. Ook de ontwikkeling van op een regio afgestemde nieuwe ijsproducten  of -smaken blijft gratis. Heeft u specifieke wensen qua smaken ijs? Meldt het ons dan helpen wij u graag vooruit.

U profiteert van onze kennis van de ijsmarkt

Wij hebben inmiddels vele jaren kennis van de Europese ijsmarkt. Hierdoor kunnen wij u krachtige ondersteuning bieden bij de verkoop van ijs in uw regio. In onze marketingtraining zullen we u stap voor stap uitleggen hoe u nieuwe klanten kunt vinden en uw bedrijf succesvol kunt maken. Indien extra begeleiding gewenst is, vertrekken wij deze gratis. U betaalt daarbij geen jaarlijkse licentiekosten om het Boerderij-ijs concept te mogen voeren.

Als producent van Boerderij-ijs profiteert u bovendien van het bekende merk, dat is bekroond met een groot aantal prestigieuze prijzen.

Deskundige helpdesk

Onze specialisten zijn dagelijks bereikbaar van 9:00 tot 16:30 uur voor al uw vragen.

Uitgebreide webshop

In onze webshop kunt u 24/7 bestellen. Indien u voor 12 uur bestelt, worden de goederen dezelfde dag nog verstuurd.

Gratis marketing consult

Onze marketingspecialist komt gratis bij u langs voor een consult over hoe u meer klanten kunt binnenhalen.

Gratis support ijsbereiders

Onze ijsbereiders gaan graag met u in gesprek over de ontwikkeling van nieuwe ijssmaken. Dit is geheel kosteloos en bij u op het bedrijf.

Back To Top