Een ijszaak beginnen? Wij ondersteunen u intensief

Een ijszaak beginnen start met een goed businessplan

Zelf een ijszaak beginnen en meer geld verdienen aan de melk van uw eigen koeien? Dit kan heel gemakkelijk én voordelig dankzij ons ijsconcept. Bij Ice Delite in Hooge Mierde helpen we boeren door het starten van de ijsproductie te faciliteren met onder andere een ondernemingsplan als u een eigen ijssalon wilt beginnen. Zo genereert u meer inkomsten en krijgt u een hogere prijs voor uw melk of fruit. We leveren hiervoor niet alleen alle benodigdheden, maar we ondersteunen u ook op het gebied van marketing en financiën bij het beginnen van een ijswinkel.

We vereenvoudigen het beginnen van uw ijszaak met het boerderij-ijs-concept. Door de specialistische kennis van de vakmensen van Ice Delite verlenen wij uitgebreide ondersteuning aan boeren die een eigen ijssalon willen beginnen. Bij het beginnen van uw ijswinkel en het starten van de ijsproductie is een goede uitgangspositie essentieel, maar een goed toekomstperspectief is nóg interessanter. Daarom beginnen we de begeleiding met het opstellen van een ondernemingsplan voor uw eigen ijssalon. In de loop der jaren hebben onze experts brede kennis opgedaan van de ijsmarkt. Wij weten waar de kansen liggen voor ijsproducenten en kunnen zodoende de juiste richting geven aan als u een ijswinkel wilt beginnen.

De ondersteuning voor uw eigen ijszaak beginnen we al in een vroeg stadium. Wij helpen u bij het opstellen van een ondernemingsplan, zodat u duidelijk in beeld heeft wat de toekomst van uw ijssalon te bieden heeft.

 

De voordelen van het beginnen van een eigen ijswinkel

U zult snel zien dat een ijszaak beginnen met een goede bedrijfsvoering u veel geld op kan leveren. Ook hierbij kunt u op onze support rekenen. Wij laten u graag zien wat u met het beginnen van een eigen ijssalon kunt verdienen. Een goed onderbouwd ondernemingsplan voor uw ijssalon is een opmaat naar succes en natuurlijk bent u hier als klant evenveel bij gebaat als wij, de aanbieder van het concept. U kunt het concept ook gebruiken om financiering aan te vragen om het beginnen van uw ijszaak en het starten van de ijsproductie te vergemakkelijken.

Toegewijde ijsspecialisten helpen u bij het runnen van uw ijsbedrijf

Een ijszaak beginnen en de ijsproductie starten is een eerste stap; daarna volgt het goed runnen en rendabel maken van uw ijswinkel. Ook hierbij kunt u rekenen op onze begeleiding. Verschillende trainingen zijn opgenomen in het concept. Wij trainen u en uw personeel op uw eigen boerderij zonder extra kosten. Zo leert u alles wat u dient te weten om het beginnen van uw eigen ijssalon succesvol te maken. Het begint met het leren hoe u ijs en ijsgebak dient te bereiden, binnen de kaders van voedselveiligheid. Hierin staat hygiëne uiteraard voorop.

Wij werken u uitvoerig in voor de bereiding van alle ijsproducten, zodat u daarna zelfstandig ijs kunt maken.

Alle noodzakelijke voorbereidingen met betrekking tot etikettering en voedingswaarden zijn al door onze voedingstechnologen uitgevoerd, dus daar hoeft u zich geen zorgen over te maken. Ook de ontwikkeling van op regio afgestemde nieuwe ijsproducten of -smaken blijft gratis. Heeft u specifieke wensen qua smaken ijs? Meld het ons, dan helpen wij u graag vooruit.

 

SUCCESVOL IN 21 EUROPESE LANDEN.
EEN GREEP UIT ONZE TEVREDEN KLANTEN

Wij zijn trots op ons succes in maar liefst 21 Europese landen. Hier is een voorproefje van enkele van onze gewaardeerde klanten:

|
"Ijs dat zichzelf verkoop"
|
''We zijn al meer dan 10 jaar zeer tevreden''
|
''We zijn al meer dan 10 jaar zeer tevreden''
|
''Handgemaakt ijs voor een beurs''
|
“Wanneer ijs geld wordt”
|
“Toekomst verzekerd voor de volgende generatie”
|
“Een goede en winstgevende investering”
|
“Geweldig werk dat heel goed wordt betaald”
|
"Geweldig product gemaakt van onze eigen melk"

Maak direct een afspraak