Ga naar hoofdinhoud

Een ijszaak beginnen? Wij ondersteunen u intensief

Zelf een ijszaak beginnen kan heel gemakkelijk én voordeling dankzij ons ijsconcept. Bij Ice Delite helpen we boeren door het starten van de ijsproductie te faciliteren met onder andere een ondernemingsplan voor uw ijssalon. Zo genereert u meer inkomsten en krijgt u een hogere prijs voor uw melk of fruit. We leveren hiervoor niet alleen alle benodigdheden, maar we ondersteunen u ook op het gebied van marketing en financiën.

Ondersteuning

Een ijszaak beginnen start met een goed businessplan

We vereenvoudigen het beginnen van uw ijszaak met het ijsconcept Boerderij-ijs. Door de specialistische kennis van de vakmensen van Ice Delite verlenen wij uitgebreide ondersteuning aan boeren. Bij het beginnen van uw ijszaak en het starten van de ijsproductie is een goede uitgangspositie essentieel, maar een goed toekomstperspectief is nóg interessanter. Daarom start de begeleiding met het opstellen van een ondernemingsplan voor uw ijssalon. In de loop der jaren hebben onze experts brede kennis opgedaan van de ijsmarkt. Wij weten waar de kansen liggen voor ijsproducenten en kunnen zodoende de juiste richting geven aan uw nieuwe ijsbedrijf.

De ondersteuning bij het concept begint al in een vroeg stadium. Wij helpen u bij het opstellen van een ondernemingsplan, zodat u duidelijk in beeld heeft wat de toekomst van uw ijssalon te bieden heeft.

De voordelen van een eigen ijszaak

U zult snel zien dat een ijszaak beginnen u veel geld op kan leveren met een goede bedrijfsvoering. Ook hierbij kunt u op onze support rekenen. Wij laten u graag zien wat u met uw eigen ijsbedrijf kunt verdienen. Een goed onderbouwd ondernemingsplan voor uw ijssalon is een opmaat naar succes en natuurlijk bent u hier als klant evenveel bij gebaat als wij, de aanbieder van het concept. U kunt het concept ook gebruiken om financiering aan te vragen om het beginnen van uw ijszaak en het starten van de ijsproductie te vergemakkelijken.

Boerderij-ijs helpt bij het opstellen van een business plan om het starten van een ijsbedrijf te vereenvoudigen
Wij laten u graag zien wat u met uw eigen ijsbedrijf kunt verdienen.

Een goed onderbouwd businessplan is een opmaat naar succes en natuurlijk zijn zowel u als klant als wij als aanbieder van het concept hierbij gebaat. U kunt het ook gebruiken om financiering aan te vragen om het opstarten van uw ijsbedrijf te vergemakkelijken.

Toegewijde ijsspecialisten helpen u bij het runnen van uw ijsbedrijf

video
play-sharp-fill

Maakt u straks ook zelfstandig Boerderij-ijs van uw eigen koeienmelk?

Een ijszaak beginnen en de ijsproductie starten is een eerste stap; daarna volgt het goed runnen en rendabel maken van uw ijsboerderij. Ook hierbij kunt u rekenen op de begeleiding van Boerderij-ijs. Verschillende trainingen zijn opgenomen in het concept. Wij trainen u en uw personeel op uw eigen boerderij zonder extra kosten. Zo leert u alles wat u dient te weten om uw ijsbedrijf succesvol te maken. Het begint met het leren hoe u ijs dient te bereiden, binnen de kaders van voedselveiligheid. Hierin staat hygiëne uiteraard voorop.

Wij werken u uitvoerig in voor de bereiding van alle ijsproducten, zodat u daarna zelfstandig ijs kunt maken

Alle noodzakelijke voorbereidingen met betrekking tot etikettering en voedingswaarden zijn al door onze voedingstechnologen uitgevoerd, dus daar hoeft u zich geen zorgen over te maken. Ook de ontwikkeling van op regio afgestemde nieuwe ijsproducten of -smaken blijft gratis. Heeft u specifieke wensen qua smaken ijs? Meld het ons dan helpen wij u graag vooruit.

U profiteert van onze kennis van de ijsmarkt

Wij hebben inmiddels vele jaren kennis van de Europese ijsmarkt. Hierdoor kunnen wij u krachtige ondersteuning bieden bij de verkoop van ijs in uw regio. In onze marketingtraining zullen we u stap voor stap uitleggen hoe u nieuwe klanten kunt vinden en uw bedrijf succesvol kunt maken. Indien u extra begeleiding wenst, verstrekken wij deze gratis. U betaalt daarbij geen jaarlijkse licentiekosten om het Boerderij-ijs concept te mogen voeren. Als producent van Boerderij-ijs profiteert u bovendien van het bekende merk, dat is bekroond met een groot aantal prestigieuze prijzen. Zo wordt een ijszaak beginnen erg eenvoudig!

Deskundige helpdesk

Onze specialisten zijn dagelijks bereikbaar van 9:00 tot 16:30 uur voor al uw vragen.

Uitgebreide webshop

In onze webshop kunt u 24/7 bestellen. Indien u voor 12:00 uur bestelt, worden de goederen dezelfde dag nog verstuurd.

Gratis marketing consult

Onze marketingspecialist komt gratis bij u langs voor een consult over hoe u meer klanten kunt binnenhalen.

Gratis support ijsbereiders

Onze ijsbereiders gaan graag met u in gesprek over de ontwikkeling van nieuwe ijssmaken. Dit is geheel kosteloos en bij u op het bedrijf.

Neem contact met ons op

Ziet u het zitten om een ijszaak te beginnen? Wilt u hulp bij het starten van de ijsproductie en begeleiding bij het opstellen van een degelijk ondernemingsplan voor uw ijssalon? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 (0)13 820 0920 of mail naar info@icedelite.com. We hebben tevens een contactformulier dat u eenvoudig kunt invullen.

Back To Top