Skip to content

IJsbenodigdheden kopen in een groothandel

Lokaal gemaakt en 100% natuurlijk

Geen jaarlijkse licentiekosten

Ondersteunend businessplan

Home » IJsbenodigdheden kopen in een groothandel

 

Als u ijsbenodigdheden nodig heeft, bestelt u deze  in de groothandel van Ice Delite uit Hooge Mierde. Wij hebben alles in huis dat u nodig heeft voor het produceren van ijs met uw eigen melk. Als u ijs verkoopt volgens ons ijsconcept, kunt u bij ons terecht om de benodigdheden te kopen. Wij geven u bovendien advies over de producten die u het best kunt gebruiken.

Wilt u ook ijsbenodigdheden kopen?

Uw ijsbenodigdheden bestellen in het grote aanbod van onze groothandel

Werkt u samen met ons als professionele ijsmaker? Dan gebruikt u uiteraard enkel de beste producten om uw ijs te produceren. In onze groothandel verkopen wij dan ook enkel de ijsbenodigdheden die wij onze ijsproducenten aanraden. Heeft u in een van de 700 recepten die we u toesturen een nieuw ijsproduct gezien dat u voor het eerst zelf wilt gaan maken? Dan helpen we u graag door u uitleg te geven over dit product. Wij hebben bijvoorbeeld veel ervaring met het maken van ijsgebak in verschillende vormen.

Koop online

Wilt u zelf ijs maken met melk via ons concept? Koop uw ijsbenodigdheden dan in onze groothandel. U geeft bij onze medewerkers aan welk product u gaat maken en wij zorgen ervoor dat we u de juiste benodigdheden adviseren. Voor meer vragen over wat wij voor u als melkveehouder kunnen betekenen, stuurt u een e-mail naar info@icedelite.com of belt u ons op +31 (0)13 820 0920.

Koeien melken

Wat onze klanten zeggen over boerenijs

Wij gebruiken voornamelijk natuurlijke ingrediënten

In 2010 is ons bedrijf uitgebreid met een ijssalon. Het Boerderij-ijs wordt bereid van melk en room van onze eigen koeien. Er worden voornamelijk natuurlijke ingrediënten gebruikt, en voor het sorbetijs wordt vers fruit gebruikt. Hiervoor is een ruimte ingericht en het ijs wordt bereid volgens HACCP normen.

9 restaurants binnen 2 weken

Binnen de eerste twee weken na onze marketingactiviteiten hebben wij 9 restaurants als klanten mogen verwelkomen en het aantal is sindsdien enorm gegroeid. Intussen verkopen ook meerdere supermarkten ons ijs. Onze boerderij ligt echt afgelegen en wij zijn blij dat deze niet eenvoudige situatie geen belemmering is gebleken voor een succesvolle marketing.

Ik was meteen enthousiast

Ik zag een advertentie van het Nederlandse bedrijf Boerderij-ijs in de krant. Terwijl ik op weg was naar Nederland om de prijs ‘jonge boer van het jaar’ in ontvangst te nemen, besloot ik contact op te nemen met het bedrijf. Ik zag de apparatuur en de productie, en keerde vol enthousiasme terug naar Waterford (Ierland). Zo is Baldwin’s Farmhouse Ice Cream geboren.

Back To Top