skip to Main Content

Lokaal gemaakt en 100% natuurlijk

Geen jaarlijkse licentiekosten

Ondersteunend businessplan

Droomt u ervan om uw eigen ijsboerderij op te richten? Bij Ice Delite hebben we hier een ideaal concept voor waar zowel kleine als grote boeren van profiteren. Als melkveehouder gebruikt u uw melk samen met onze grondstoffen om heerlijk Boerderij-ijs te produceren. Ook als fruitteler profiteert u van ons concept door uw fruit te combineren met room en melk van lokale melkveehouders en onze grondstoffen. Dankzij de implementatie van Boerderij-ijs ziet de toekomst van vele boeren er een stuk rooskleuriger uit.

Uw eigen ijsboederij oprichten?

Begin nu uw ijsboerderij en verras iedereen met uw heerlijke Boerderij-ijs

Ons unieke ijsconcept biedt vele voordelen. Zo stellen we bij de opstart van uw ijsboerderij een ondernemingsplan voor u op, zodat u een goed beeld heeft van onder andere de verwachte omzet. Daarnaast leggen onze vakmensen u uitgebreid uit hoe u de rauwe melk kunt verwerken tot ijs. Als u eenmaal zelfstandig aan de slag gaat, blijven we u begeleiden. Dit doen we door bijvoorbeeld te adviseren over marketing en financiën. Zo zorgen we er samen voor dat uw ijsboerderij een succes wordt.

Zelf ijs maken? Schakel ons in

Kunt u niet wachten om te beginnen met zelf ijs te maken? We staan graag voor u klaar om u intensief te begeleiden en adviseren. Vele andere producenten zijn u al voorgegaan. Voor vragen en meer informatie belt u naar +31 (0)13 820 0920 of mailt u naar info@icedelite.com. We zijn gevestigd in Hooge Mierde, provincie Noord-Brabant.

boederij-ijs bij de boer

Wat onze klanten zeggen over boerenijs

Wij gebruiken voornamelijk natuurlijke ingrediënten

In 2010 is ons bedrijf uitgebreid met een ijssalon. Het Boerderij-ijs wordt bereid van melk en room van onze eigen koeien. Er worden voornamelijk natuurlijke ingrediënten gebruikt, en voor het sorbetijs wordt vers fruit gebruikt. Hiervoor is een ruimte ingericht en het ijs wordt bereid volgens HACCP normen.

9 restaurants binnen 2 weken

Binnen de eerste twee weken na onze marketingactiviteiten hebben wij 9 restaurants als klanten mogen verwelkomen en het aantal is sindsdien enorm gegroeid. Intussen verkopen ook meerdere supermarkten ons ijs. Onze boerderij ligt echt afgelegen en wij zijn blij dat deze niet eenvoudige situatie geen belemmering is gebleken voor een succesvolle marketing.

Ik was meteen enthousiast

Ik zag een advertentie van het Nederlandse bedrijf Boerderij-ijs in de krant. Terwijl ik op weg was naar Nederland om de prijs ‘jonge boer van het jaar’ in ontvangst te nemen, besloot ik contact op te nemen met het bedrijf. Ik zag de apparatuur en de productie, en keerde vol enthousiasme terug naar Waterford (Ierland). Zo is Baldwin’s Farmhouse Ice Cream geboren.

Back To Top