Skip to content

IJsgebak produceren

Lokaal gemaakt en 100% natuurlijk

Geen jaarlijkse licentiekosten

Ondersteunend businessplan

Home » IJsgebak produceren

 

Dankzij het succesvolle ijsconcept van Ice Delite uit Hooge Mierde kunt u met uw melk zelf ijsgebak produceren en verkopen aan particulieren of bedrijven. U kunt meer geld verdienen met de melk en het fruit van uw melkveehouderij of fruitteelt als u zelf uw eigen ijstaarten of -gebakjes gaat maken. Weet u niet hoe u dit moet aanpakken? Met de hulp van onze medewerkers staat u er niet alleen voor.

Wilt u ook ijsgebak produceren?

IJsgebak verkopen in uw eigen ijssalon

Gaat u zelf een eigen ijssalon beginnen waarin u ijsgebak wilt verkopen?  Dan helpen wij u graag om dit in goede banen te leiden. U hoeft bij ons bovendien geen jaarlijkse licentiekosten te betalen, maar mag in uw ijsbedrijf wel ons concept en beeldmerk voeren. Wij bieden u goede ondersteuning aan van begin tot eind als u met ons Boerderij-ijs-concept gaat werken. Zowel met de plannen voor uw financiering als met de productie van uw eigen ijs, staan wij voor u klaar. We denken zelfs met u mee als u uw ijsgebak wilt laten leveren bij uw klanten.

Start nu met de productie

Lijkt het produceren van uw eigen ijsgebak en verpakte roomijs u wel wat? Dan kunt u bij ons meer informatie opvragen over onze diensten. Wij leggen u bovendien graag uit wat we voor u persoonlijk kunnen betekenen. Vul ons contactformulier in of bel ons op +31 (0)13 820 0920 als u meer wilt weten of als u nog vragen heeft.

Koeien melken

Wat onze klanten zeggen over boerenijs

Wij gebruiken voornamelijk natuurlijke ingrediënten

In 2010 is ons bedrijf uitgebreid met een ijssalon. Het Boerderij-ijs wordt bereid van melk en room van onze eigen koeien. Er worden voornamelijk natuurlijke ingrediënten gebruikt, en voor het sorbetijs wordt vers fruit gebruikt. Hiervoor is een ruimte ingericht en het ijs wordt bereid volgens HACCP normen.

9 restaurants binnen 2 weken

Binnen de eerste twee weken na onze marketingactiviteiten hebben wij 9 restaurants als klanten mogen verwelkomen en het aantal is sindsdien enorm gegroeid. Intussen verkopen ook meerdere supermarkten ons ijs. Onze boerderij ligt echt afgelegen en wij zijn blij dat deze niet eenvoudige situatie geen belemmering is gebleken voor een succesvolle marketing.

Ik was meteen enthousiast

Ik zag een advertentie van het Nederlandse bedrijf Boerderij-ijs in de krant. Terwijl ik op weg was naar Nederland om de prijs ‘jonge boer van het jaar’ in ontvangst te nemen, besloot ik contact op te nemen met het bedrijf. Ik zag de apparatuur en de productie, en keerde vol enthousiasme terug naar Waterford (Ierland). Zo is Baldwin’s Farmhouse Ice Cream geboren.

Back To Top