Ga naar hoofdinhoud

IJsproducent

Lokaal gemaakt en 100% natuurlijk

Geen jaarlijkse licentiekosten

Ondersteunend businessplan

[wpseo_breadcrumb]

 

IJsproducent worden is wellicht niet het eerste waar u als boer aan denkt. Dit is echter een slimme manier om als melkveehouder of fruitteler een hogere prijs voor melk en fruit te krijgen en dus meer winst te behalen. Het concept van Ice Delite uit Hooge Mierde helpt hierbij. We ontzorgen u als boer volledig door alle zaken op ons te nemen omtrent de ijsproductie. Zo hoeft u alleen nog maar het ijs te produceren en te genieten van de extra inkomsten.

IJsproducent worden?

IJsproducent worden gaat dankzij ons concept een stuk eenvoudiger

Als melkveehouder of fruitteler ijsproducent worden is niet niks. We kunnen het ons goed voorstellen dat u hier hulp en advies bij nodig heeft. We ondersteunen u door bij de opstart van uw ijswinkel uitvoerig uit te leggen hoe u het beste ijs maakt. We leveren de recepten en de grondstoffen, dus ook daar hoeft u niet meer naar om te kijken. Daarnaast adviseren we u over de financiën en de beste manier om uw ijs te verkopen. Zo zorgen we er samen voor dat uw ijsbedrijf gaat slagen.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Al vele jaren helpen we boeren meer inkomsten te genereren vanuit onze groothandel voor ijsbenodigdheden in de provincie Noord-Brabant. Wilt u ijsproducent worden en bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 (0)13 820 0920 of te e-mailen naar info@icedelite.com.

ijsproducent

Wat onze klanten zeggen over boerenijs

Wij gebruiken voornamelijk natuurlijke ingrediënten

In 2010 is ons bedrijf uitgebreid met een ijssalon. Het Boerderij-ijs wordt bereid van melk en room van onze eigen koeien. Er worden voornamelijk natuurlijke ingrediënten gebruikt, en voor het sorbetijs wordt vers fruit gebruikt. Hiervoor is een ruimte ingericht en het ijs wordt bereid volgens HACCP normen.

9 restaurants binnen 2 weken

Binnen de eerste twee weken na onze marketingactiviteiten hebben wij 9 restaurants als klanten mogen verwelkomen en het aantal is sindsdien enorm gegroeid. Intussen verkopen ook meerdere supermarkten ons ijs. Onze boerderij ligt echt afgelegen en wij zijn blij dat deze niet eenvoudige situatie geen belemmering is gebleken voor een succesvolle marketing.

Ik was meteen enthousiast

Ik zag een advertentie van het Nederlandse bedrijf Boerderij-ijs in de krant. Terwijl ik op weg was naar Nederland om de prijs ‘jonge boer van het jaar’ in ontvangst te nemen, besloot ik contact op te nemen met het bedrijf. Ik zag de apparatuur en de productie, en keerde vol enthousiasme terug naar Waterford (Ierland). Zo is Baldwin’s Farmhouse Ice Cream geboren.

Back To Top