Een boerderij ijszaak beginnen in België

Een boerderij ijszaak beginnen in België, start met een goed businessplan

Als melkveehouder is het een goed idee om een ijszaak te beginnen in België. Op die manier kunt u namelijk het meeste halen uit uw melkproductie. Bij Ice Delite is er een speciaal concept ontworpen, waardoor kleine en iets grotere melkveehouders eenvoudig ijs kunnen produceren. Lees verder en ontdek hoe eenvoudig het is om een eigen ijssalon in België te beginnen of een samenwerking met een ijszaak aan te gaan dankzij ons ondernemingsplan.

Waarom zou u een ijszaak beginnen in België?

Een ijszaak beginnen biedt veel voordelen. Zo krijgt u bij ons zelf de touwtjes in handen om de zaak uit te bouwen, terwijl u kunt rekenen op de expertise van een internationaal bedrijf. We maken het voor u gemakkelijk om zelf ijs te maken van melk met alle machines die u mogelijk nodig heeft. Daarnaast is het dankzij ons ondernemingsplan mogelijk om snel een eigen ijssalon te beginnen of de samenwerking met een ijswinkel ergens in de buurt aan te gaan. Als u zelf gaat beginnen met een ijszaak kunt u terugvallen op de bekendheid van ons merk Boerderij-ijs. We leveren namelijk al aan horecazaken en voorzien catering in heel Europa. U kunt met ijsproductie het rendement van uw melkveehouderij dus flink de hoogte in zien gaan.

Stel uw vragen over het beginnen van een eigen ijssalon middels ons ondernemingsplan

Wilt u graag nog wat meer informatie ontvangen over het beginnen van een ijszaak met de ondersteuning van een professionele ijsmaker? Of wilt u al meteen wat meer inzicht in ons ondernemingsplan voordat u een eigen ijssalon gaat beginnen? Dan mag u zeker contact met ons opnemen. Dat kan eenvoudig door te bellen naar het nummer +31 (0)13 820 0920. Daarnaast is het mogelijk om een bericht te schrijven via ons online contactformulier. Hopelijk mogen we u binnenkort helpen met ons ondernemingsplan om vlot een eigen ijssalon te beginnen.

Pudding
Yoghurt
IJsgebak & Petit four
Gepasteuriseerde melk
Schepijs
Ijscoupe
|
''Top-ijs en echt een top resultaat''
|
''We zijn al meer dan 10 jaar zeer tevreden''
|
''Handgemaakt ijs voor een beurs''
|
“Wanneer ijs geld wordt”
|
“Toekomst verzekerd voor de volgende generatie”
|
“Een goede en winstgevende investering”
|
“Geweldig werk dat heel goed wordt betaald”
|
"Geweldig product gemaakt van onze eigen melk"

Maak direct een afspraak