In 5 stappen uw melkprijs verhogen dankzij ijsproductie

Wilt u meer omzet uit uw onderneming, maar weet u niet hoe? Dan is het Boerderij-ijs concept precies wat u zoekt. Zo ondersteunen wij al meer dan 30 jaar boeren met het  opzetten van een nieuw omzetkanaal door middel van Boerderij-ijs. In dit blog leggen wij in  vijf stappen uit hoe u uw omzet enorm kan laten groeien door ijs te gaan produceren. Liever  eerst advies inwinnen? Neem dan vooral contact op en we praten graag over de  mogelijkheden.

Volledige-ondersteuning-Ice-Delite

Stap 1: volledige ondersteuning bij de set-up

Wanneer u besluit om te starten met het Boerderij-ijs concept wordt u niet in het diepe gegooid. Bij Ice Delite krijgt u volledige ondersteuning op locatie. Het team bestaat uit een groep experts en deskundigen die fysiek naar uw boerderij gaan om u persoonlijk te begeleiden gedurende het hele traject.

Ons team ondersteunt u bij het aanvragen van een financiering middels het opzetten van een businessplan. Ook bij eventuele aanvragen van vergunningen kan het team u ondersteunen. Als u een gewenst recept niet kunt vinden in het receptenboek, ontwikkelen wij een nieuw recept voor u. Hierdoor hoeft u niet bang te zijn voor weer een langdradig proces, maar staan aan uw zijde van A tot Z.

Stap 2: advies en begeleiding van deskundigen met 30 jaar ervaring

Niet alleen tijdens het opzetten van het traject, maar ook na de opzet van de ijsproductie  bieden wij bij Ice Delite gratis advies en trainingen aan. Onze deskundigen houden zich regelmatig bezig met het volgen van de nieuwste trends en ontwikkelingen en zorgen ervoor dat voor u altijd de nieuwste informatie beschikbaar is. Zo weet u zeker dat uw boerderij ijsbedrijf altijd up-to-date blijft en u uw omzet kunt maximaliseren.

Verhoogde-omzet-Ice-delite

Stap 3: Het maximaliseren van uw omzet

Buiten de gratis trainingen en ondersteuning brengt het concept van Ice Delite nog een groot voordeel met zich mee. Wanneer u start met het maken van Boerderij-ijs, creëert u een nieuw product voor nieuwe verkooppunten. Met het ijs spreekt u een grote doelgroep aan. Dit draagt bij aan het verhogen van uw melkprijs en het zorgt voor een sterke financiële  fundering voor uw bedrijf. Waar wij bij Ice Delite ondersteunen met trainingen en advies, ondersteunen wij ook met het bereiken van nieuwe afzetkanalen voor uw ijs. Zo helpen we mee dat u met het sterk merk Boerderij-ijs het juiste aantal retailers zoals restaurants en  supermarkten kunt bereiken.

Stap 4: beschik altijd over de nieuwste technologie en  machines

Voor het maken van Boerderij-ijs zijn natuurlijk machines nodig. Bij Ice Delite blijven wij ons ontwikkelen en zorgen we ervoor dat onze producenten altijd beschikken over de nieuwste technologieën en machines om het uitstekende ijs te maken. U kunt er dan ook op vertrouwen dat wij bij Ice Delite zorgen voor een soepel ijsproductie proces. We bieden u ten alle tijden de beste tools en technieken aan om het lekkerste ijs te maken van de regio.

Stap 5: u staat er niet alleen voor

De laatste en misschien wel belangrijkste stap heeft alles te maken met volledige ondersteuning, ook na de initiële set-up. Wanneer u producent van Boerderij-ijs bent  geworden en volop bezig bent met het produceren van het lekkerste ijs in de regio heeft u altijd recht op gratis advies. Onze deskundigen staan altijd klaar om hulp of advies te geven wanneer u dit nodig heeft. U kunt Ice Delite altijd bereiken en wij staan altijd klaar om u te  helpen met ieder aspect van de ijsproductie.

Wilt u meer weten over wat het betekent om een producent te worden of bent u klaar om uw boerderij meer diversiteit te geven? Neem dan vooral contact met ons op en we gaan graag in gesprek over de mogelijkheden.