skip to Main Content

Uw melkprijs schiet omhoog dankzij ons concept

Lokaal gemaakt en 100% natuurlijk

Geen jaarlijkse licentiekosten

Ondersteunend businessplan

Zie uw melkprijs omhoog gaan dankzij het unieke en volledige ijsconcept van Ice Delite. Boerenbedrijven krijgen de mogelijkheid om ons Boerderij-ijs te produceren en we ondersteunen hen bij de verkoop en de marketing van het ijs. Hierdoor komt hun vers geproduceerde ijs terecht bij restaurants, delicatessewinkels en zelfs pretparken. Uw melkprijs zal sterk omhoog gaan als u gebruikmaakt van ons concept, want voor u het weet is de vraag naar uw melkproduct sterk toegenomen.

Wilt u ook graag dat uw melkprijs omhoog gaat?

Haal alles uit uw melkprijs en zie uw inkomsten omhoog gaan

We vinden het belangrijk om boeren goed op weg te helpen wanneer zij zelf ijs gaan produceren. Onze vakmensen leggen u daarom uitgebreid uit hoe de ijsproductie werkt, zodat u snel zelfstandig aan de slag kan en het lekkerste ijs maakt. Als dit eenmaal is gelukt, helpen we u bij de verkoop. Dankzij onze brede kennis van de ijsmarkt en jarenlange ervaring zijn we in staat om uw ijs goed te promoten, zodat u veel winst op de melk maakt. Voor u het weet, ligt uw eigen Boerderij-ijs in de supermarkten en ijssalons en schiet uw melkprijs omhoog!

Profiteer van ons concept

Zelf ijs maken is een aantrekkelijk ambacht en het is bovendien geen zwaar lichamelijk werk. Lijkt het u wel wat om uw eigen ijs te verkopen in uw boerderijwinkel of aan wederverkopers? Of wilt u dat uw ijs terechtkomt op grote festivals en evenementen? Wij gaan samen met u aan de slag om te bereiken wat u voor ogen heeft vanuit ons hoofdkantoor in Hooge Mierde, in Noord-Brabant. Neem eenvoudig contact met ons op door te bellen naar +31 (0)13 820 0920 of te mailen naar info@icedelite.com. We hebben ook een contactformulier dat u kunt invullen.

Koeien melken

Wat onze klanten zeggen over boerenijs

Wij gebruiken voornamelijk natuurlijke ingrediënten

In 2010 is ons bedrijf uitgebreid met een ijssalon. Het Boerderij-ijs wordt bereid van melk en room van onze eigen koeien. Er worden voornamelijk natuurlijke ingrediënten gebruikt, en voor het sorbetijs wordt vers fruit gebruikt. Hiervoor is een ruimte ingericht en het ijs wordt bereid volgens HACCP normen.

9 restaurants binnen 2 weken

Binnen de eerste twee weken na onze marketingactiviteiten hebben wij 9 restaurants als klanten mogen verwelkomen en het aantal is sindsdien enorm gegroeid. Intussen verkopen ook meerdere supermarkten ons ijs. Onze boerderij ligt echt afgelegen en wij zijn blij dat deze niet eenvoudige situatie geen belemmering is gebleken voor een succesvolle marketing.

Ik was meteen enthousiast

Ik zag een advertentie van het Nederlandse bedrijf Boerderij-ijs in de krant. Terwijl ik op weg was naar Nederland om de prijs ‘jonge boer van het jaar’ in ontvangst te nemen, besloot ik contact op te nemen met het bedrijf. Ik zag de apparatuur en de productie, en keerde vol enthousiasme terug naar Waterford (Ierland). Zo is Baldwin’s Farmhouse Ice Cream geboren.

Back To Top