skip to Main Content

Lokaal gemaakt en 100% natuurlijk

Geen jaarlijkse licentiekosten

Ondersteunend businessplan

Wist u dat er veel winst te behalen valt met uw melkproduct? Als agrariër kunt u gebruikmaken van ons ijsconcept. Bij Ice Delite hebben we alles in huis om u zelfstandig ijs te laten produceren. Zo leggen onze vakmensen u bij de opstart van uw ijsbedrijf uit hoe u het Boerderij-ijs maakt. Ook leveren we meer dan 700 recepten en we hebben alle andere benodigdheden, zoals ijswagentjes en vitrines. Wanneer u zelfstandig ijs gaat produceren, blijven we u begeleiden en helpen met onder andere de verkoop. U zorgt voor het melkproduct en wij regelen de rest!

Winst maken met uw melkproduct?

Maak winst met uw melkproduct

Het is ons doel om onze melkveehouders en fruittelers zo goed mogelijk te helpen een succesvol ijsbedrijf op te zetten. Bij de start van uw ijszaak stellen we een businessplan voor u op. Hierdoor krijgt u een duidelijk beeld van wat de toekomst van uw ijsbedrijf te bieden heeft en wat uw neveninkomsten zullen zijn. Wij weten dankzij jarenlange ervaring waar de kansen liggen en geven u zo een duwtje in de juiste richting. Zo is de kans het grootst dat uw melkproduct erg gewild gaat zijn bij bijvoorbeeld supermarkten en restaurants.

Begin nu met ijs produceren

Toegewijde ijsspecialisten helpen u bij het runnen van uw ijszaak. Zo trainen we u en uw personeel op uw eigen boerderij. Ook leveren we alles wat u nodig heeft om Boerderij-ijs te produceren, zoals grondstoffen en ijsmachines. Dankzij onze brede kennis van de ijsmarkt, voorzien we u van het beste advies. Samen zorgen we ervoor dat uw melkproduct een groot succes wordt. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Hooge Mierde, in de provincie Noord-Brabant. Wilt u meer informatie over ons concept? Bel dan naar +31 (0)13 820 0920 of stuur een e-mail naar info@icedelite.com.

melkproducten

Wat onze klanten zeggen over boerenijs

Wij gebruiken voornamelijk natuurlijke ingrediënten

In 2010 is ons bedrijf uitgebreid met een ijssalon. Het Boerderij-ijs wordt bereid van melk en room van onze eigen koeien. Er worden voornamelijk natuurlijke ingrediënten gebruikt, en voor het sorbetijs wordt vers fruit gebruikt. Hiervoor is een ruimte ingericht en het ijs wordt bereid volgens HACCP normen.

9 restaurants binnen 2 weken

Binnen de eerste twee weken na onze marketingactiviteiten hebben wij 9 restaurants als klanten mogen verwelkomen en het aantal is sindsdien enorm gegroeid. Intussen verkopen ook meerdere supermarkten ons ijs. Onze boerderij ligt echt afgelegen en wij zijn blij dat deze niet eenvoudige situatie geen belemmering is gebleken voor een succesvolle marketing.

Ik was meteen enthousiast

Ik zag een advertentie van het Nederlandse bedrijf Boerderij-ijs in de krant. Terwijl ik op weg was naar Nederland om de prijs ‘jonge boer van het jaar’ in ontvangst te nemen, besloot ik contact op te nemen met het bedrijf. Ik zag de apparatuur en de productie, en keerde vol enthousiasme terug naar Waterford (Ierland). Zo is Baldwin’s Farmhouse Ice Cream geboren.

Back To Top