Skip to content

Vele melkveehouders gingen u al voor

De producenten

Melkveehouders en fruittelers behalen succes

Het grootste deel van onze klanten bestaat uit melkveehouders en fruittelers. Zowel kleine als grote boeren kunnen profiteren van het wereldwijd beschermde merk Boerderij-ijs, de brede ondersteuning en unieke recepten.

Melkveehouders boren nieuwe markten aan door ijs te produceren met de melk geproduceerd door hun eigen koeien en onze grondstoffen, gebaseerd op de recepten van IceDelite, mogelijk aangevuld met lokaal fruit.

Op hun beurt kunnen fruittelers hetzelfde doen door hun fruit te combineren met room en melk verkregen van lokale melkveehouders en onze grondstoffen. Een grote verscheidenheid aan smaken (700+) is beschikbaar, en desgewenst kunnen onze specialisten op maat gemaakte smaken ontwikkelen op basis van uw lokale ingrediënten.

De grootte van uw boerderij, of het aantal koeien dat u heeft, speelt geen rol. Ook kleine boeren maken gebruik van het Boerderij-ijsconcept. Veel boeren in heel Europa zijn al financieel succesvol door heerlijke, voornamelijk natuurlijke Boerderij-ijsjes en sorbets te produceren met melk en fruit van hun eigen boerderij en/of omgeving. Vaak wordt dit bovendien gesubsidieerd door de overheid.
Bent u de volgende ijsproducent van Boerderij-ijs?

Uw melk, uw toekomst, met Boerderij-ijs!

Wat onze klanten over Boerderij-ijs zeggen

Wij gebruiken voornamelijk natuurlijke ingrediënten

In 2010 is ons bedrijf uitgebreid met een ijssalon. Het Boerderij-ijs wordt bereid van melk en room van onze eigen koeien. Er worden voornamelijk natuurlijke ingrediënten gebruikt, en voor het sorbetijs wordt vers fruit gebruikt. Hiervoor is een ruimte ingericht en het ijs wordt bereid volgens HACCP normen.

9 restaurants binnen 2 weken

Binnen de eerste twee weken na onze marketingactiviteiten hebben wij 9 restaurants als klanten mogen verwelkomen en het aantal is sindsdien enorm gegroeid. Intussen verkopen ook meerdere supermarkten ons ijs. Onze boerderij ligt echt afgelegen en wij zijn blij dat deze niet eenvoudige situatie geen belemmering is gebleken voor een succesvolle marketing.

Ik was meteen enthousiast

Ik zag een advertentie van het Nederlandse bedrijf Boerderij-ijs in de krant. Terwijl ik op weg was naar Nederland om de prijs ‘jonge boer van het jaar’ in ontvangst te nemen, besloot ik contact op te nemen met het bedrijf. Ik zag de apparatuur en de productie, en keerde vol enthousiasme terug naar Waterford (Ierland). Zo is Baldwin’s Farmhouse Ice Cream geboren.

Het is aangenaam om ijs te maken!

Wederverkopers ontdekken het unieke concept

Voor wederverkopers is het concept Boerderij-ijs een interessante uitbreiding van hun productportfolio. Met name in markten waar het concept nog geen voet aan de grond gekregen heeft, liggen mogelijkheden. Wederverkopers beschikken doorgaans over uitstekende marktinformatie. Het combineren van deze informatie met ons unieke ijsconcept blijkt meermaals een gouden greep.

Boerderij-ijs is uitstekend te vermarkten. Het is een totaalconcept bestaande uit onder andere recepten, grondstoffen en supplementen, verpakkingsmaterialen enz. Al deze componenten betrekt u van IceDelite.

Back To Top