Ontdek hoe Boerderij-ijs uw melkveebedrijf kan helpen groeien

Welkom bij Boerderij-ijs: Uw Partner in Succesvolle Melkveehouderij

Bij Boerderij-ijs begrijpen we de uitdagingen en kansen waarmee melkveehouders zoals u dagelijks worden geconfronteerd. Daarom zijn we er trots op om u een uitgebreid scala aan ondersteuning te bieden om uw bedrijf te laten ontwikkelen.

U profiteert van onze jarenlange kennis

Bij Boerderij-ijs zijn we vastbesloten om uw partner te zijn in uw reis naar succesvolle melkveehouderij en boerderij-ijsproductie. Samen kunnen we uw bedrijf laten groeien en uw doelen bereiken.

De ondersteuning voor uw eigen boerderij-ijs concept beginnen we al in een vroeg stadium. Wij helpen u bij het opstellen van een ondernemingsplan, zodat u duidelijk in beeld heeft wat de toekomst van uw ijsproductie te bieden heeft.

1. Gratis ondersteuning ter plaatse - Van A tot Z

Ons team van deskundigen komt naar uw boerderij om u persoonlijk te begeleiden bij elke stap van het proces, van de productie van boerderij-ijs tot marketingstrategieën. We zijn er om uw succes te garanderen

2. Gratis Herhaling van Trainingen, Inclusief Marketingtrainingen

Opleiding is de sleutel tot succes. Daarom bieden we niet alleen initiële trainingen, maar ook gratis herhalingen, inclusief marketingtrainingen, om ervoor te zorgen dat u altijd up-to-date bent met de nieuwste trends en technieken.

3. Hogere Melkprijs

Boerderij-ijs biedt een kans op extra inkomsten voor uw bedrijf, wat leidt tot een hogere melkprijs en een sterker financieel fundament voor uw gezin en toekomstige generaties.

4. Direct Contact met Specialist aan de Telefoon

Heeft u vragen of hulp nodig? U kunt rechtstreeks contact opnemen met onze specialisten via de telefoon. We staan altijd voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en u te begeleiden

5. Betrouwbare technologie - Professionals met veel ervaring

Ons team bestaat uit professionals met jarenlange ervaring in de melkveehouderij en boerderij-ijsproductie. We bieden betrouwbare technologie en beproefde methoden om uw succes te waarborgen.

Succesvol in 18 Europese landen.
Een greep uit onze klanten

Bekijk wat onze klanten zeggen over ons concept

|
''Top-ijs en echt een top resultaat''
|
''We zijn al meer dan 10 jaar zeer tevreden''
|
''Handgemaakt ijs voor een beurs''
|
“Wanneer ijs geld wordt”
|
“Toekomst verzekerd voor de volgende generatie”
|
“Een goede en winstgevende investering”
|
“Geweldig werk dat heel goed wordt betaald”
|
"Geweldig product gemaakt van onze eigen melk"

Neem contact op of plan meteen uw DEMO in

Neem gerust contact met ons op of plan direct uw demonstratie in. Wij staan klaar om u verder te helpen.