Ijs producent worden? Vele melkveehouders gingen u al voor

Melkveehouders en fruittelers behalen succes met ijsproductie uit eigen melk

Een aanzienlijk deel van onze gewaardeerde klanten bestaat uit zowel melkveehouders als fruittelers. Of u nu een kleine of grote boerderij heeft, bij Boerderij-ijs bieden we wereldwijd erkende merken, uitgebreide ondersteuning en unieke recepten die voor uw succes kunnen zorgen.

Melkveehouders hebben nieuwe markten aangeboord door heerlijk ijs te produceren met de melk van hun eigen koeien en onze hoogwaardige grondstoffen, gebaseerd op de beproefde recepten van Boerderij-ijs. Vaak voegen ze lokaal fruit toe om een extra dimensie aan hun smaken te geven en dit maakt Boerderij ijs het lekkerste ijs wat je ooit hebt gegeten. Vers gemaakt met verse ingrediënten van lokale boeren, die met de ijsproductie meer winst halen door meer omzet te maken uit de melk van hun eigen koeien.

Op dezelfde manier kunnen fruittelers hun fruit combineren met room en melk van lokale melkveehouders, samen met onze hoogwaardige grondstoffen. Met meer dan 700 beschikbare smaken is er voor ieder wat wils, en we staan klaar om op maat gemaakte smaken te ontwikkelen op basis van jouw lokale ingrediënten.

Vele boeren ondernemers gingen u voor en produceren nu boerderij ijs!

De grootte van uw boerderij of het aantal koeien dat u bezit, doet er niet toe. Het boerderij-ijsconcept is toegankelijk voor zowel kleine als grote boeren. Veel boeren in heel Europa hebben al financieel succes geboekt door heerlijke, voornamelijk natuurlijke boerderij-ijsjes en sorbets te produceren met melk en fruit van hun eigen boerderij of uit de omgeving.

Met een professionele keuken en apparaten die ontwikkeld en getest zijn om het lekkerste verse boerderij ijs te kunnen maken, kunt u meer omzet genereren door in plaats van uw melk te verkopen deze te gebruiken als ingrediënt voor de productie van ijsjes op uw boerderij. U hebt dan een nieuwe doelgroep en in plaats van een bodemprijs te accepteren voor uw melk, gebruikt u nu in samenwerking met ons, de melk om er een product van te maken wat erg gewild is, en bovendien u een veelvoud meer laat verdienen aan de productie van uw eigen boeren ijs producten.

Bent u de volgende succesvolle boerderij-ijsproducent? We staan klaar om u te ondersteunen op uw reis naar het produceren van heerlijk boerderij-ijs!

Producenten

|
"Ijs dat zichzelf verkoopt"
|
''We zijn al meer dan 10 jaar zeer tevreden''
|
''We zijn al meer dan 10 jaar zeer tevreden''
|
''Handgemaakt ijs voor een beurs''
|
“Wanneer ijs geld wordt”
|
“Toekomst verzekerd voor de volgende generatie”
|
“Een goede en winstgevende investering”
|
“Geweldig werk dat heel goed wordt betaald”
|
"Geweldig product gemaakt van onze eigen melk"

Wat onze klanten over Boerderij-ijs zeggen

Wij gebruiken voornamelijk natuurlijke ingrediënten

In 2010 is ons bedrijf uitgebreid met een ijssalon. Het Boerderij-ijs wordt bereid van melk en room van onze eigen koeien. Er worden voornamelijk natuurlijke ingrediënten gebruikt, en voor het sorbetijs wordt vers fruit gebruikt. Hiervoor is een ruimte ingericht en het ijs wordt bereid volgens HACCP normen.

Jeanne van Cleef

Cleefshoeve

Ik was meteen enthousiast

Ik zag een advertentie van het Nederlandse bedrijf Boerderij-ijs in de krant. Terwijl ik op weg was naar Nederland om de prijs ‘jonge boer van het jaar’ in ontvangst te nemen, besloot ik contact op te nemen met het bedrijf. Ik zag de apparatuur en de productie, en keerde vol enthousiasme terug naar Waterford (Ierland). Zo is Baldwin’s Farmhouse Ice Cream geboren.

Thomas Baldwin

Baldwin’s Farmhouse Ice Cream

Maak direct een afspraak

Benieuwd wat ons concept voor uw onderneming kan betekenen? Plan dan vandaag nog een vrijblijvende afspraak in.