Ga naar hoofdinhoud

Professionele ijsmaker

Lokaal gemaakt en 100% natuurlijk

Geen jaarlijkse licentiekosten

Ondersteunend businessplan

[wpseo_breadcrumb]

 

Ice Delite uit Hooge Mierde is dé professionele ijsmaker die u inschakelt als u zelf kwaliteitsijs wilt produceren. Door u bij ons aan de sluiten, mag u werken met ons unieke ijsconcept. Dit succesvolle concept geeft u de mogelijkheid meer winst te maken met uw eigen producten en onafhankelijk te opereren, maar wel met de steun van professionele ijsmakers en een gewaardeerd beeldmerk.

Wilt u ook een professionele ijsmaker?

Nieuwe ijssmaken ontwikkelen met onze professionele ijsmaker

Wilt u als ijsproducent nieuwe ijsproducten maken? Als u werkt met het Boerderij-ijs-concept, heeft u vele recepten ontvangen voor tal van ijsproducten die u zelf kunt produceren. Weet u niet goed hoe u moet beginnen of heeft u een idee voor een ijssmaak of -product waar geen recept van is? Vraag dan onze professionele ijsmaker om raad. Wij helpen u met het ontwikkelen van een nieuw product én bieden in onze groothandel de ijsbenodigdheden aan die u hiervoor nodig hebt.

Schakel onze hulp in

Als u zelf een ijszaak wilt beginnen, helpt onze professionele ijsmaker u graag om zo effectief en succesvol te werk te gaan. Zowel over het maken als over het verkopen van ijs geven onze ervaren medewerkers u deskundig advies. Stel al uw vragen middels een e-mail naar info@icedelite.com of bel ons op +31 (0)13 820 0920 voor meer informatie over al onze diensten.

Koeien melken

Wat onze klanten zeggen over boerenijs

Wij gebruiken voornamelijk natuurlijke ingrediënten

In 2010 is ons bedrijf uitgebreid met een ijssalon. Het Boerderij-ijs wordt bereid van melk en room van onze eigen koeien. Er worden voornamelijk natuurlijke ingrediënten gebruikt, en voor het sorbetijs wordt vers fruit gebruikt. Hiervoor is een ruimte ingericht en het ijs wordt bereid volgens HACCP normen.

9 restaurants binnen 2 weken

Binnen de eerste twee weken na onze marketingactiviteiten hebben wij 9 restaurants als klanten mogen verwelkomen en het aantal is sindsdien enorm gegroeid. Intussen verkopen ook meerdere supermarkten ons ijs. Onze boerderij ligt echt afgelegen en wij zijn blij dat deze niet eenvoudige situatie geen belemmering is gebleken voor een succesvolle marketing.

Ik was meteen enthousiast

Ik zag een advertentie van het Nederlandse bedrijf Boerderij-ijs in de krant. Terwijl ik op weg was naar Nederland om de prijs ‘jonge boer van het jaar’ in ontvangst te nemen, besloot ik contact op te nemen met het bedrijf. Ik zag de apparatuur en de productie, en keerde vol enthousiasme terug naar Waterford (Ierland). Zo is Baldwin’s Farmhouse Ice Cream geboren.

Back To Top