Van melk naar ijs: hoe start u uw eigen ijsproductie?

Het concept van Boerderij-Ijs is gefocust op het maximaliseren van uw literprijs melk. Ice Delite, het bedrijf achter het Boerderij-Ijs concept, levert alle benodigdheden om uw melk om te zetten tot ijs. Tijdens het opzetten helpt Ice Delite u met de volledige opzet van uw ijsproductie waaronder:

  • Recepten
  • Connecties met andere (fruit)telers
  • Ijswagens
  • Verpakkingen

Ook na het opstartproces ondersteunt Ice Delite u met het op peil houden van de verkoop. Door u in contact te brengen met verschillende inkopers binnen ons netwerk. Het logische gevolg? Meer winst op uw geproduceerde melk.

Gebruik van lokale grondstoffen

Binnen het Boerderij-Ijs concept zal u zelf ijs gaan maken van uw eigen melk. Bovendien biedt ons concept een uitgebreid netwerk aan andere streekproducten zoals fruit, om te diversifiëren in ijsproducten. Om te starten met het produceren van ijs is er een eenmalige investering nodig, waarbij Ice Delite ondersteuning biedt bij het rondkrijgen van de financiën.

Wanneer u besluit om ijs te gaan produceren via het Boerderij-Ijs concept, ontvangt u het recht om exclusief ijs te verkopen binnen uw regio onder onze beschermde merknaam. Daarbij behoudt u de vrijheid van uw eigen bedrijf en de onafhankelijkheid die u voorheen ook had. Ice Delite helpt u tijdens het proces niet alleen met de financiering, maar ondersteunt vanzelfsprekend ook met receptontwikkeling, wetgeving in uw regio en marketing om uw ijsverkoop succesvol te maken.

Voor wie is het Boerderij-Ijs concept?

Het Boerderij-Ijs concept is opgezet voor kleine en grote melkveehouders en fruittelers. Iedere boer die zich aansluit bij het ijs concept profiteert van het beschermde merk Boerderij-Ijs en een brede ondersteuning in het opzetten en uitrollen van uw ijsproductie.

Boerderij-Ijs heeft al veel boeren in Europa financieel succesvol gemaakt. Dankzij een mix van kennis en ervaring bij Ice Delite en de proactiviteit van verscheidene boeren, boeken wij al meer dan 40 jaar positieve resultaten voor alle aangesloten boeren.

Benieuwd wat het Boerderij-Ijs concept voor uw boerderij kan betekenen? Neem dan vooral contact met ons op en we helpen u graag verder.