Skip to content

Verpakt roomijs

Lokaal gemaakt en 100% natuurlijk

Geen jaarlijkse licentiekosten

Ondersteunend businessplan

Home » Verpakt roomijs

 

Het maken van verpakt roomijs kan een van de manieren zijn waarop u meer kunt verdienen met de producten van uw merkveehouderij of fruitteelt. Ice Delite uit Hooge Mierde biedt een uniek ijsconcept aan waarmee zij u helpen uw eigen ijs te produceren en te distribueren naar bedrijven. Ook als u ijs te koop wilt aanbieden aan particulieren kunt u bij ons terecht.

Wilt u ook verpakt roomijs maken?

Zelf verpakt roomijs produceren met behulp van onze recepten

Wilt u uw eigen boerenijs maken en verpakt roomijs verkopen aan bedrijven of particulieren? Als u nadenkt over het starten van een eigen ijsbedrijf, heeft u vele voordelen als u voor ons ijsconcept kiest. U maakt meer winst op uw melk en opereert onafhankelijk, terwijl u de steun krijgt van de ervaren ijsmakers en ons gewaardeerde beeldmerk voert, zonder dat u jaarlijks licentiekosten betaalt. Ook ontvangt u vele recepten voor het maken van onder andere verpakt roomijs én koopt u uw ijsbenodigdheden eenvoudig in onze groothandel.

Verkoop uw eigen ijsproducten

U kunt uw zelfgeproduceerde ijsproducten, zoals verpakt roomijs, bovendien voor verschillende doeleinden gebruiken. Verkoop uw ijs zelf op de boerderij of biedt uw producten in een pretpark, supermarkt of tankstation aan voor de verkoop. Als u contact met ons opneemt, leggen wij u uit wat we voor u kunnen betekenen. Dit kan door een e-mail te sturen naar info@icedelite.com of te ons te bellen op +31 (0)13 820 0920.

Koeien melken

Wat onze klanten zeggen over boerenijs

Wij gebruiken voornamelijk natuurlijke ingrediënten

In 2010 is ons bedrijf uitgebreid met een ijssalon. Het Boerderij-ijs wordt bereid van melk en room van onze eigen koeien. Er worden voornamelijk natuurlijke ingrediënten gebruikt, en voor het sorbetijs wordt vers fruit gebruikt. Hiervoor is een ruimte ingericht en het ijs wordt bereid volgens HACCP normen.

9 restaurants binnen 2 weken

Binnen de eerste twee weken na onze marketingactiviteiten hebben wij 9 restaurants als klanten mogen verwelkomen en het aantal is sindsdien enorm gegroeid. Intussen verkopen ook meerdere supermarkten ons ijs. Onze boerderij ligt echt afgelegen en wij zijn blij dat deze niet eenvoudige situatie geen belemmering is gebleken voor een succesvolle marketing.

Ik was meteen enthousiast

Ik zag een advertentie van het Nederlandse bedrijf Boerderij-ijs in de krant. Terwijl ik op weg was naar Nederland om de prijs ‘jonge boer van het jaar’ in ontvangst te nemen, besloot ik contact op te nemen met het bedrijf. Ik zag de apparatuur en de productie, en keerde vol enthousiasme terug naar Waterford (Ierland). Zo is Baldwin’s Farmhouse Ice Cream geboren.

Back To Top