Waarom nu het moment is om over te stappen naar de productie van Boerderij-ijs

Het produceren van melk door uw eigen koeien is de afgelopen jaren steeds minder rendabel geworden. U bent gestart met uw eigen boerenbedrijf of het zit al jaren in de familie. Ongeacht op wat voor manier uw boerenbedrijf is ontstaan, als boer is het de laatste jaren steeds lastiger geworden om te verdienen met uw boerenbedrijf. Dit is dan ook een van de belangrijkste redenen waarom diverse boeren in meer dan 19 landen hebben gekozen om te starten met de productie van Boerderij-ijs. Meer omzet uit uw eigen productie. Maar meer omzet is niet de enige reden om te starten met de productie van Boerderij-ijs. Na dit blog bent u ook overtuigd van de kracht van Boerderij-ijs.

Wat is het Boerderij-ijs concept?

Als u als boer meer wilt verdienen met de productie van uw melk, is de beste keuze ons Boerderij-ijs concept. Door het produceren van Boerderij-ijs kunt u meer vragen per liter melk. Bovendien produceert u al uw eigen melk. Hierdoor heeft u het hoofdingrediënt al en heeft u alleen de juiste machines nodig om uw melk om te toveren tot ijs. Hiervoor heeft u ons.

Wij helpen u met het verkrijgen van de juiste machines, eventuele financiering en u heeft recht op meer dan 950 recepten om verschillende smaken ijs te produceren. Met meer dan 25 jaar ervaring in het produceren van Boerderij-ijs, weet u zeker dat u de juiste partner hebt gevonden met ons. Met een team van experts ondersteunen wij u met de setup van uw productie, zodat u zo snel mogelijk kan starten met het produceren van uw eigen ijs.

Wat-is-boerderij-ijs-concept

De voordelen van uw eigen Boerderij-ijs productie

Het produceren van uw eigen Boerderij-ijs brengt diverse voordelen met zich mee. Het zorgt allereerst voor een nieuw omzetkanaal. Omdat u uw eigen melk al produceert, heeft u het hoofdingrediënt al in huis en met onze recepten kunt u diverse ijssoorten maken voor verkoop.

Uitbreiding van uw onderneming

Een ander groot voordeel dat in het verlengde ligt van meer omzet, is de uitbreiding van uw onderneming. Misschien heeft u uw boerderij overgenomen van uw ouders of bent u er zelf mee begonnen en wilt u het in de familie houden. Door Boerderij-ijs producent te worden groeit uw onderneming en heeft u meer zekerheid voor het voortbestaan van uw boerderij.

Je produceert Boerderij-ijs onder de naam van een Europees bekend merk

Wanneer u besluit om Boerderij-ijs te produceren, geniet u niet alleen van experts met meer dan 25 jaar ervaring en meer dan 950 recepten, maar wordt uw ijs ook verkocht onder het Europees bekende merk Boerderij-ijs. Het merk zorgt ervoor dat u makkelijker in contact komt met verschillende verkoopkanalen zoals supermarkten, restaurants en andere horecagelegenheden.

Minder risico voor uw onderneming door productdiversificatie

Door meerdere producten aan te gaan bieden vanuit uw onderneming, zorgt u ervoor dat uw onderneming minder risico heeft. Al uw omzet komt momenteel (voornamelijk) uit uw eigen melkproductie. Met het produceren van nieuwe producten zoals ijs, maar ook ijstaarten en gebakjes bent u niet meer alleen afhankelijk van de opbrengsten van uw melk. U krijgt nu via meerdere kanalen omzet.

Voordelen-ijsproductie-Boerderij-ijs

Kies voor het merk Boerderij-ijs en geniet van minder risico en meer omzet

Het moge wel duidelijk zijn dat het produceren van Boerderij-ijs een hoop voordelen met zich meebrengt voor u als boer. Van meer omzet en risicospreiding tot een toekomstperspectief voor u en uw boerenbedrijf. Wilt u nu meer weten over de mogelijkheden van ons merk Boerderij-ijs? Vraag dan een gratis demo aan.

Wilt u meer lezen over boerderijen die u voor zijn geweest? Lees dan een aantal van onze succesverhalen zoals die van de boerderij uit Emsland of die van de boerderij uit Geestland.