Wat is het ijsconcept van Boerderij-IJs?

Als melkveehouder is het tegenwoordig lastig om draaiende te blijven. Uw boerderij zit al generaties lang in de familie, maar ziet steeds zwaardere tijden en verlaagde omzetten. De focus ligt natuurlijk op het behoud van uw boerderij voor de toekomstige generaties. Hiervoor is het van belang dat er meer marges worden verdiend op de melkproductie.

Toch wordt de literprijs alleen maar lager. Hierdoor moet er een nieuwe oplossing worden gevonden voor u en uw collega’s om meer te verdienen op iedere liter melk. Door uw melk te gebruiken voor ijs, in plaats van te verkopen per liter, heeft u de mogelijkheid om uw omzet te maximaliseren. Boerderij-Ijs biedt niet alleen toekomstperspectief voor u, maar ook voor de toekomstige generaties.

De verschillende marktmogelijkheden van Boerderij-Ijs

Het concept van Boerderij-Ijs is ontwikkeld vanuit jarenlange expertise binnen het team van Icedelite. Met het concept van Boerderij-Ijs bent u onderdeel van Europa’s grootste keten van ijsmakers. Binnen het concept van Boerderij-Ijs krijgt u verscheidene hulpmiddelen aangeboden om de ijsproductie met uw eigen melk op te starten.

Het ijs dat u produceert vanuit uw melkproductie is in verschillende manieren in te zetten. Dankzij de grote keten die wij in heel Europa hebben opgezet, wordt uw ijs geleverd aan onder andere supermarkten en restaurants. Het concept van Boerderij-Ijs biedt de mogelijkheid om het geproduceerd ijs van uw boerderij in te leveren in kleinverpakkingen voor consumenten tot grootverbruik verpakkingen voor zakelijke klanten. Hierdoor kunt u met uw melkveehouderij een grote markt bedienen en uw omzet maximaliseren.

De verschillende toepassingen van boerderij-ijs

Het boerderij-ijs concept van Icedelite biedt verscheidene mogelijkheden om uw melk om te toveren tot ijsproducten. Dankzij de samenwerking met verscheidene fruitboeren kan het ijs, dat geproduceerd wordt vanuit uw melk, tot verschillende eindproducten worden gerealiseerd waaronder:

Het totaal concept van Icedelite voor iedere boer

Met een concept dat al meer dan 20 jaar is uitgewerkt en geoptimaliseerd, biedt Icedelite het totaalpakket om te starten met boerderij-ijs. Het concept is uitgegroeid tot een turnkey project waarbij Icedelite u, als boer, helpt en ondersteunt bij het opzetten van boerderij-ijs. Met onze ruime kennis en ervaring helpen wij niet alleen met product technische kennis maar ook juridische en commerciële aspecten, recepten en ondersteunen we bij het verkrijgen van de benodigde financiën.

Met uw melk en onze hulp kunnen we meer winst realiseren voor uw boerderij. Het boerderij-ijs biedt u niet alleen meer winst voor uw onderneming, maar geeft u ook toekomstperspectief en bestaansrecht voor de generaties die nog komen. Met boerderij-ijs hoeft u niet meer bang te zijn voor de toekomst, maar kunt u juist positief uitkijken naar de toekomst.