Wat maakt het concept van boerderij-ijs zo bijzonder?

De markt is de afgelopen jaren enorm veranderd voor veehouders. De kosten voor het onderhouden van een eigen bedrijf zijn enorm gestegen, de kiloprijs voor melk schommelt en het onderhouden van een vitaal boerenbedrijf is door de jaren heen moeilijker geworden. Ondanks deze veranderende markt is en blijven boerenbedrijven een belangrijke sector in de samenleving. Wie kan er immers zonder boeren?

Toch bent u als boer misschien op zoek naar een nieuwe afzetmarkt voor uw melkproductie of fruitoogst. Stijgende kosten kunnen immers uw toekomstperspectieven vertroebelen. Gelukkig heeft u deze blog gevonden want uw melk verkopen via verschillende kanalen is dé manier om uw verkoop en winst te maximaliseren. Lees verder om erachter te komen waarom u vandaag nog aan de slag moet met het Boerderij-ijs concept.

kiezen-ijsconcept-Bauernhof-Eis-Konzept

Wat is het Boerderij-ijs concept?

Om te beginnen, wat is het Boerderij-ijs concept? Het concept is ongeveer 30 jaar geleden ontwikkeld door het Nederlandse bedrijf Ice Delite. Boerderij-ijs is een merk en een manier voor boeren om meer geld te verdienen met hun producten van eigen bodem, zoals melk en fruit. Met meer dan 950 recepten kunnen boeren eenvoudig verschillende smaken ijs maken van hun eigen melk.

Als u als boer besluit om het Boerderij-ijs merk te gaan verkopen, krijgt u uitgebreide ondersteuning. Tijdens de opstartfase bieden we hulp bij het aanvragen van passende financiering, kijken we mee bij het opstellen van een ondernemingsplan, ondersteunen we u met alle benodigde vergunningen en bieden we u zowel operationele als commerciële training en advies. Ook na de opstartfase helpen we u jaarlijks met diverse trainingen en heeft u altijd recht op gratis technische ondersteuning.

Was-ist-Bauernhof-Eis

Waarom zou u als boer kiezen voor het Boerderij-ijs concept?

Het is voor elke ondernemer spannend om los te komen van het vertrouwde en zich op een nieuwe markt te wagen. Boer zijn is geen 9-tot-5 baan, het is een echte manier van leven. Gelukkig hebben we bij Boerderij-ijs meer dan 30 jaar ervaring met verschillende boeren in heel Europa. We hebben al verschillende producenten in landen als Duitsland, Frankrijk, Scandinavië en vele andere.

Als u besluit om producent te worden, krijgt u de mogelijkheid om verschillende soorten ijs en een breed scala aan ijsproducten te produceren. Net als alle andere Boerderij-ijs producenten heeft u altijd de mogelijkheid om ons nieuwe smaken en recepten te laten ontwikkelen. Onze experts adviseren u graag over de mogelijkheden.

Waarom-kiezen-Bauernhof-Eis-Konzept

De voordelen van een Boerderij-ijs producent

Als boerderij-ijs producent kunt u profiteren van onze gratis aanbiedingen om uw omzet en winst te verhogen. U krijgt bijvoorbeeld gratis advies, training en ondersteuning als u besluit te starten met de productie van Boerderij-ijs. Dankzij deze gratis ondersteuning loopt u altijd voorop in de technologie.

Ook is het voor ons altijd mogelijk om nieuwe recepten voor u te maken op basis van uw ideeën. We hebben al verschillende succesverhalen van Boerderij-ijs producenten die hun omzet binnen een paar maanden enorm hebben zien stijgen, zoals het familiebedrijf uit Emsland of het succes van een boerderij in het district Cuxhaven. Wilt u meer weten over uw mogelijkheden? Neem dan contact met ons op!