Skip to content

Winst op melk

Lokaal gemaakt en 100% natuurlijk

Geen jaarlijkse licentiekosten

Ondersteunend businessplan

Home » Wederverkoper worden

 

Als u wederverkoper wilt worden van zelfgeproduceerd ijs van uw melk middels hét ijsconcept van Ice Delite uit Hooge Mierde, staan we voor u klaar. Als u met ons in zee gaat, helpen we u met het opstarten van uw eigen ijsbedrijf. Met onze ondersteuning mag u dit doen onder het beeldmerk Boerderij-ijs. Wij helpen u zowel met het onderliggende plan, als met de benodigdheden die u nodig heeft.

Wilt u ook wederverkoper worden?

Wederverkoper worden van ijsproducten voor diverse toepassingen

Wilt u het ijsconcept Boerderij-ijs kopen om zelf aan de slag te gaan met het produceren van ijs- en sorbetproducten? Door wederverkoper te worden van de ijsproducten die wij ontwikkeld hebben, kunt u meer winst maken met de melk van uw eigen melkveehouderij. U ontvangt van ons bovendien tal van recepten en ijsbenodigdheden om onder andere uw eigen verpakte roomijs te maken. U kunt er voor kiezen om uw ijs bij uw boerderij te verkopen of juist door te verkopen aan een supermarkt of zwembad.

Start vandaag met de productie

Onze medewerkers begeleiden u stap voor stap als u besluit wederverkoper te worden van ons concept. U hoeft dus zelf nog totaal geen ervaring te hebben met het zelf maken van boerenijs, wij leren u alles wat u moet weten.  Vul ons contactformulier in als u meer informatie wilt of bel ons op +31 (0)13 820 0920 met uw vragen.

Koeien melken

Wat onze klanten zeggen over boerenijs

Wij gebruiken voornamelijk natuurlijke ingrediënten

In 2010 is ons bedrijf uitgebreid met een ijssalon. Het Boerderij-ijs wordt bereid van melk en room van onze eigen koeien. Er worden voornamelijk natuurlijke ingrediënten gebruikt, en voor het sorbetijs wordt vers fruit gebruikt. Hiervoor is een ruimte ingericht en het ijs wordt bereid volgens HACCP normen.

9 restaurants binnen 2 weken

Binnen de eerste twee weken na onze marketingactiviteiten hebben wij 9 restaurants als klanten mogen verwelkomen en het aantal is sindsdien enorm gegroeid. Intussen verkopen ook meerdere supermarkten ons ijs. Onze boerderij ligt echt afgelegen en wij zijn blij dat deze niet eenvoudige situatie geen belemmering is gebleken voor een succesvolle marketing.

Ik was meteen enthousiast

Ik zag een advertentie van het Nederlandse bedrijf Boerderij-ijs in de krant. Terwijl ik op weg was naar Nederland om de prijs ‘jonge boer van het jaar’ in ontvangst te nemen, besloot ik contact op te nemen met het bedrijf. Ik zag de apparatuur en de productie, en keerde vol enthousiasme terug naar Waterford (Ierland). Zo is Baldwin’s Farmhouse Ice Cream geboren.

Back To Top