Ga naar hoofdinhoud

Voor dealerbedrijven liggen er interessante mogelijkheden

Dealerbedrijven

Uniek Nederlands ijs concept

U kunt wederverkoper worden van het ijsconcept Boerderij-ijs

Het ijsconcept Boerderij-ijs is uitstekend te vermarkten met Ice Delite als partner. Als ontwikkelaar van het ijsconcept beschikken we over de benodigde kennis. We stellen wederverkopers in de gelegenheid om de expansie van Boerderij-ijs zowel binnen als buiten Europa te bewerkstelligen. Benut de mogelijkheden die er zijn in uw werkgebied en wordt wederverkoper van de succesformule Boerderij-ijs.

Nederland koploper in agrarische sector

ijshoorn Boerderij-ijs

Op het gebied van kennis, voedselveiligheid en innovatie loopt Nederland voorop in de agrarische sector. Het concept Boerderij-ijs past perfect in dit plaatje. Binnen de kaders van het concept dragen wij onze expertise over het maken van boerderij-ijs over aan de boeren. Ook vindt intensieve begeleiding plaats bij het gereed maken van de bereidingsruimte zodat deze aan de wettelijke hygiëne-eisen voldoet.

Door de stijgende vraag naar regionale producten en de mogelijkheid voor boeren om zelfstandig voornamelijk natuurlijk ijs te maken, is het merk Boerderij-ijs in Europa gigantisch gegroeid.  Het merk staat synoniem voor hoogwaardig kwaliteitsijs. Boerderij-ijs kan rekenen op veel waardering onder ijsliefhebbers. Bovendien houden restaurants ervan om regionaal geproduceerd ijs in hun menukaart op te nemen. Ook supermarkten nemen Boerderij-ijs graag op in het assortiment.

Wederverkoper worden betekent geld verdienen

Het Boerderij-ijs concept maakt het voor dealerbedrijven mogelijk extra winst te behalen.  Het opnemen van het concept in uw bedrijfsportfolio is heel eenvoudig.
U hoeft enkel te doen waar u goed in bent; het verkopen van een concept. Hierna is Ice Delite het aanspreekpunt voor de klant. Wij werken volgens het turnkey principe. Na de oplevering van het boerderij-ijs concept kan de afnemer volledig zelfstandig ijs produceren.
Om te beginnen staan onze experts de afnemer bij, bij het opstellen van een gefundeerd businessplan. Vervolgens wordt de inrichting gerealiseerd op basis van de wettelijke eisen en uiteraard verzorgen we ook de productie trainingen.

Technische kennis over het maken van ijs is voor wederverkopers niet nodig. Wij ontzorgen u volledig na de verkoop. Daarbij kunt u ook op marketingondersteuning rekenen.

Wij nemen daarnaast ook de complete nazorg uit handen; zo leveren wij de voornamelijk natuurlijke grondstoffen, ondersteunen we middels commerciële trainingen en doen we de technische service.
Het concept kan in uw werkgebied aan boeren geleverd worden, die hun activiteiten uit willen breiden met de productie van ijs. Wij blijven vervolgens de boer ondersteunen met een breed scala aan tools die de verkoop een boost kunnen geven.

IJsvarianten boerderij-ijs

Wederverkoper worden? Ga met ons in gesprek

Wij lichten het Boerderij-ijs concept graag mondeling aan u toe in een persoonlijk gesprek. Bent u geïnteresseerd in het introduceren van het Boerderij-ijs concept bij boeren in uw werkgebied, laat het ons dan weten middels ons contactformulier.

U hoeft niet uit de agrarische sector te komen om het ijsconcept te verkopen. Wij komen graag naar u toe om Boerderij-ijs toe te lichten. Geheel kostenloos!

Boerderij-ijs op Facebook

Back To Top