Welke producten zijn er naast ijs te maken met het concept?

Het Boerderij-ijs concept biedt dé mogelijkheid voor boerenbedrijven om meer omzet te genereren. Door te starten met het produceren van eigen gemaakt ijs hebben verschillende boeren al enorme omzetgroei gezien en hebben zij de volgende generaties een toekomstperspectief geboden met het eigen familiebedrijf. Zo legt boerin Ursula uit dat ze binnen drie maanden al enorme omzetgroei zag en nu heeft zij zelfs een eigen ijsfabriek kunnen opzetten. Meer weten over het succes van Ursula? Lees dan vooral het succesverhaal van Ursula.

Ondanks de naam, biedt het Boerderij-ijs concept niet alleen de mogelijkheid om ijs te produceren. Als melkveehouder of fruitteler heb je diverse mogelijkheden om je productie te gebruiken bij Ice Delite. In dit blog gaan we in op welke andere producten kunnen worden gemaakt vanuit uw eigen productie.

Gepasteuriseerde melk

Het eerste product dat gemaakt kan worden met uw zuivel en fruit is gepasteuriseerde melk. Zo kunt u als melkveehouder, dankzij ons uitgebreide netwerk, eenvoudig in contact komen met een fruitteler. Deze fruitteler kan u helpen met het creëren van niet alleen normale melk, maar ook chocolademelk, aardbei melk of smoothies.

Yoghurt en pudding

Andere producten die kunnen worden gemaakt middels het concept van Ice Delite zijn yoghurt en pudding. Ook deze zijn te maken in verschillende smaken dankzij samenwerkingen met fruitboeren. Wanneer u deze puddingen en yoghurts heeft gemaakt, worden deze verpakt in de echte verpakkingen van Boerderij-ijs en kunnen ze geleverd worden aan bijvoorbeeld restaurants.

Eierlikeur en granité

Buiten melk zijn er nog andere dranken die u kunt produceren met uw boerenbedrijf. Zo leent ons concept u ook de mogelijkheid om een heerlijke eierlikeur of granité te maken. Met een samenwerking van zuivelproducten en fruitteelt kunt u eenvoudig heerlijke dranken produceren die niet alleen smakelijk zijn, maar ook de omzet verhogen.

Decoratieve sauzen

Als boerderij die aangesloten is bij het Boerderij-ijs concept heeft u ook de mogelijkheid om verschillende decoratieve sauzen te creëren. Wanneer u start met het Boerderij-ijs concept ontvangt u intensieve ondersteuning van onze experts om u te helpen met het creëren van onder andere deze decoratieve sauzen.

Weten hoe u zich kan aansluiten bij het Boerderij-ijs concept? Neem dan vooral contact op en we gaan graag in gesprek over de mogelijkheden.