Skip to content

Winst op melk

Lokaal gemaakt en 100% natuurlijk

Geen jaarlijkse licentiekosten

Ondersteunend businessplan

Home » Winst op melk

 

Ice Delite heeft hét concept voor u als u meer winst op uw melk wilt behalen. Heeft u er al eens over nagedacht om ijs te gaan produceren met melk? Ice Delite uit Hooge Mierde biedt u de kans aan om Boerderij-ijs te produceren met uw eigen melk, onze grondstoffen en eventueel natuurlijke streekproducten zoals fruit.

Wilt u ook meer winst op uw melk behalen?

Meer winst op uw melk behalen door ijs te produceren

Dankzij ons concept produceert u op een eenvoudige manier kwaliteitsijs, waardoor u op korte termijn meer winst behaalt op uw melk. Wij zorgen voor alle benodigdheden, zoals grondstoffen en recepten. Ook begeleiden we u bij de verkoop en het laten leveren van ijs. Veel van ons boerenijs wordt al verkocht in delicatessewinkels en zelfs op festivals en evenementen. Met de hulp van onze professionele ijsmakers hebben meerdere boerenbedrijven al veel winst gemaakt op hun melk.

Stel ons al uw vragen

Al vele jaren begeleiden wij boeren bij het produceren en het verkopen van het Boerderij-ijs-concept. Als u ons inschakelt, ontvangt u het recht om in uw regio exclusief onze beschermde merknaam te gebruiken. Tevens behoudt u de vrijheid van uw onafhankelijke bedrijf, dus u houdt zelf de touwtjes in handen en maakt onafhankelijk meer winst op uw melk. Bent u geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 (0)13 820 0920.

Koeien melken

Wat onze klanten zeggen over boerenijs

Wij gebruiken voornamelijk natuurlijke ingrediënten

In 2010 is ons bedrijf uitgebreid met een ijssalon. Het Boerderij-ijs wordt bereid van melk en room van onze eigen koeien. Er worden voornamelijk natuurlijke ingrediënten gebruikt, en voor het sorbetijs wordt vers fruit gebruikt. Hiervoor is een ruimte ingericht en het ijs wordt bereid volgens HACCP normen.

9 restaurants binnen 2 weken

Binnen de eerste twee weken na onze marketingactiviteiten hebben wij 9 restaurants als klanten mogen verwelkomen en het aantal is sindsdien enorm gegroeid. Intussen verkopen ook meerdere supermarkten ons ijs. Onze boerderij ligt echt afgelegen en wij zijn blij dat deze niet eenvoudige situatie geen belemmering is gebleken voor een succesvolle marketing.

Ik was meteen enthousiast

Ik zag een advertentie van het Nederlandse bedrijf Boerderij-ijs in de krant. Terwijl ik op weg was naar Nederland om de prijs ‘jonge boer van het jaar’ in ontvangst te nemen, besloot ik contact op te nemen met het bedrijf. Ik zag de apparatuur en de productie, en keerde vol enthousiasme terug naar Waterford (Ierland). Zo is Baldwin’s Farmhouse Ice Cream geboren.

Back To Top