Ga naar hoofdinhoud

Lokaal gemaakt en 100% natuurlijk

Geen jaarlijkse licentiekosten

Ondersteunend businessplan

Ice Delite heeft hét concept voor u als u meer winst op uw melk wilt behalen. Heeft u er al eens over nagedacht om ijs te gaan produceren met uw melk? We bieden u de kans om Boerderij-ijs te produceren met uw eigen melk, onze grondstoffen en eventueel natuurlijke streekproducten zoals fruit.

Wilt u ook meer winst op uw melk behalen?

Behaal meer winst op uw melk

Dankzij ons concept produceert u op een eenvoudige manier kwaliteitsijs, waardoor u op korte termijn een veel hogere melkprijs krijgt. Wij zorgen voor alle benodigdheden, zoals grondstoffen en recepten. Ook begeleiden we u bij de verkoop van het ijs. Veel van ons Boerderij-ijs wordt al verkocht in delicatessewinkels en zelfs op festivals en evenementen. Op die manier hebben meerdere boerenbedrijven veel winst gemaakt op hun melk.

Wilt u ijsproducent worden? Neem dan contact met ons op

Vanuit ons hoofdkantoor in Hooge Mierde, provincie Noord-Brabant, begeleiden we al meer dan 20 jaar boeren bij het produceren en het verkopen van Boerderij-ijs aan bijvoorbeeld wederverkopers. Als u ons inschakelt, ontvangt u het recht om in uw regio exclusief onze beschermde merknaam te gebruiken. Tevens behoudt u de vrijheid van uw onafhankelijke bedrijf, dus u houdt zelf de touwtjes in handen en maakt onafhankelijk meer winst op uw melk. Bent u geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 (0)13 820 0920 of te mailen naar info@icedelite.com.

Koeien melken

Wat onze klanten zeggen over boerenijs

Wij gebruiken voornamelijk natuurlijke ingrediënten

In 2010 is ons bedrijf uitgebreid met een ijssalon. Het Boerderij-ijs wordt bereid van melk en room van onze eigen koeien. Er worden voornamelijk natuurlijke ingrediënten gebruikt, en voor het sorbetijs wordt vers fruit gebruikt. Hiervoor is een ruimte ingericht en het ijs wordt bereid volgens HACCP normen.

9 restaurants binnen 2 weken

Binnen de eerste twee weken na onze marketingactiviteiten hebben wij 9 restaurants als klanten mogen verwelkomen en het aantal is sindsdien enorm gegroeid. Intussen verkopen ook meerdere supermarkten ons ijs. Onze boerderij ligt echt afgelegen en wij zijn blij dat deze niet eenvoudige situatie geen belemmering is gebleken voor een succesvolle marketing.

Ik was meteen enthousiast

Ik zag een advertentie van het Nederlandse bedrijf Boerderij-ijs in de krant. Terwijl ik op weg was naar Nederland om de prijs ‘jonge boer van het jaar’ in ontvangst te nemen, besloot ik contact op te nemen met het bedrijf. Ik zag de apparatuur en de productie, en keerde vol enthousiasme terug naar Waterford (Ierland). Zo is Baldwin’s Farmhouse Ice Cream geboren.

Back To Top