Ga naar hoofdinhoud

Zelf ijs maken met melk

Producent worden

Via het concept Boerderij-ijs krijgt u op korte termijn een veel hogere prijs voor uw eigen melk en/of fruit door zelf ijs te maken met melk. Het is bovendien een bijzonder aantrekkelijk ambacht om zelf boerenijs te maken op uw boerderij met melk van uw eigen koeien.

De toekomst van vele boerenbedrijven ziet er beter uit door de implementatie van Boerderij-ijs in de bedrijfsvoering. Benieuwd wat Ice Delite uit Hooge Mierde voor u kan betekenen?

Wij verzorgen de inrichting van de productieruimte.
Wij verzorgen de inrichting van de productieruimte.

Wij verzorgen de inrichting van de productieruimte.

Lokale grondstoffen vormen de basis van boerderij-ijs

Lokale grondstoffen vormen de basis van boerderij-ijs

Voorverpakt Boerderij ijs, uitermate geschikt voor verkoop in uw lokale supermarkt

Voorverpakt Boerderij ijs, uitermate geschikt voor verkoop in uw lokale supermarkt

melkproducten

Zelf ijs maken met eigen melk: een instapklaar concept voor kleine en grote boeren

Denkt u er al een tijdje over na om zelf ijs te maken met melk? Dankzij ons concept maken melkveehouders zelf ijs van verse melk geproduceerd door hun eigen koeien. Fruittelers doen op hun beurt hetzelfde door hun fruit te mengen met onze grondstoffen en room en melk die van lokale melkveehouders af komt. Ice Delite, het bedrijf achter het ijsproces, levert alle andere benodigdheden voor het maken van boerenijs, zoals recepten, ijswagentjes en verpakkingen. We regelen dus alle zaken rondom de inrichting van de ijsproductie van zelfgemaakt ijs, zodat u profiteert van de extra inkomsten. Tevens begeleiden we u intensief bij de opstart. Wanneer u zelfstandig Boerderij-ijs produceert, blijven wij u ondersteunen om de verkoop op peil te houden en verder op te schroeven. Het logische gevolg is meer winst op uw melk door ijs te maken van verse melk.

Lokaal geoogste grondstoffen vormen de basis voor zelfgemaakt ijs

U gaat zelf ijs maken met uw eigen melk en eventueel met natuurlijke streekproducten, zoals vers fruit. Het concept vergt een eenmalige investering, maar biedt daarna louter voordelen. U ontvangt het recht om in uw regio exclusief onze beschermde merknaam te voeren bij het maken en verkopen van uw boerenijs. U behoudt de vrijheid van uw eigen onafhankelijke bedrijf en het maken van ijs met verse melk is lichamelijk geen zwaar werk. Bovendien is verregaande ondersteuning (onder andere in receptontwikkeling door professionele ijsmakers, wetgeving en marketing) vanuit ons inbegrepen, zodat het succes van zelfgemaakt ijs almaar groter wordt.

Het zelf maken van ijs met melk is lichamelijk niet zwaar en u behoudt bovendien de volledige vrijheid over diezelfde productie.

Tevreden klant Boerderij-ijs

Word nu ijsproducent van zelfgemaakt ijs

Wilt u ook winst maken op zelfgeproduceerd boerenijs? Met legio aan verkoopkanalen als supermarkten, evenementen en het terras op uw boerderij haalt u veel meer rendement uit uw eigen koeienmelk als u van deze verse melk ijs gaat maken. U kunt vandaag al instappen in het concept, dat zich reeds heeft bewezen in vele Europese landen. Bovendien bieden wij regionale exclusiviteit aan, zodat geen enkele andere producent zelfgemaakt ijs op de boerderij kan aanbieden in uw regio. Benieuwd of uw regio nog beschikbaar is voor het Boerderij-ijs-concept, neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 (0)13 820 0920 of door te e-mailen naar info@icedelite.com.

Boerderij-ijs op Facebook

Back To Top