Ga naar hoofdinhoud

Boerderij-ijs wordt bereid met uw melk

Producent worden

Boerderij-ijs verschaft boeren meer winst en dus zekerheid

Via het concept Boerderij-ijs krijgt u op korte termijn een veel hogere prijs voor uw melk en/of fruit door zelf ijs te maken met melk. Het is bovendien een bijzonder aantrekkelijk ambacht om zelf ijs te maken op uw eigen boerderij met melk van uw eigen koeien.

De toekomst van vele boerenbedrijven ziet er beter uit door de implementatie van Boerderij-ijs in de bedrijfsvoering. Benieuwd wat Boerderij-ijs voor u kan betekenen?

Wij verzorgen de inrichting van de productieruimte.
Wij verzorgen de inrichting van de productieruimte.

Wij verzorgen de inrichting van de productieruimte.

Lokale grondstoffen vormen de basis van boerderij-ijs

Lokale grondstoffen vormen de basis van boerderij-ijs

Voorverpakt Boerderij ijs, uitermate geschikt voor verkoop in uw lokale supermarkt

Voorverpakt Boerderij ijs, uitermate geschikt voor verkoop in uw lokale supermarkt

melkproducten

Zelf ijs maken met melk: een instapklaar concept voor kleine en grote boeren

Denkt u er al een tijdje over na om zelf ijs te maken met melk? Dankzij ons Boerderij-ijsconcept maken melkveehouders zelf ijs met de melk geproduceerd door hun eigen koeien. Fruittelers doen op hun beurt hetzelfde door hun fruit te mengen met onze grondstoffen en room en melk die van lokale melkveehouders af komt. Ice Delite, het bedrijf achter het ijsproces, levert alle andere benodigdheden. Denk hierbij aan recepten, ijswagentjes en verpakkingen. We regelen dus alle zaken rondom de inrichting van de ijsproductie, zodat u profiteert van de extra inkomsten. Tevens begeleiden we u intensief bij de opstart. Wanneer u zelfstandig Boerderij-ijs produceert, blijven wij u ondersteunen om de verkoop op peil te houden en verder op te schroeven. Het logische gevolg is het volgende: meer winst voor uw onderneming.

Lokaal geoogste grondstoffen vormen de basis

U gaat zelf ijs maken met uw eigen melk en eventueel met natuurlijke streekproducten, zoals vers fruit. Het concept vergt een eenmalige investering, maar biedt daarna louter voordelen. U ontvangt het recht om in uw regio exclusief onze beschermde merknaam te voeren. U behoudt de vrijheid van uw eigen onafhankelijke bedrijf en de productie van ijs is lichamelijk geen zwaar werk. Bovendien is verregaande ondersteuning (o.a. in receptontwikkeling, wetgeving en marketing) vanuit ons inbegrepen, zodat het succes almaar groter wordt.

De productie van ijs is lichamelijk niet zwaar en u behoudt bovendien de volledige vrijheid over diezelfde productie.

Tevreden klant Boerderij-ijs

Met legio aan verkoopkanalen zoals o.a. supermarkten, restaurants, evenementen en het terras op uw boerderij kunt u veel meer rendement halen uit uw koeienmelk. U kunt vandaag al instappen in het concept. Het heeft zich reeds bewezen in vele Europese landen. Bovendien bieden wij regionale exclusiviteit, zodat geen enkele andere producent Boerderij-ijs kan aanbieden in uw regio.

Word nu ijsproducent

Wilt u ook winst maken op uw melk? Met legio aan verkoopkanalen zoals o.a. supermarkten, restaurants, evenementen, het terras op uw boerderij en wedeverkopers kunt u veel meer rendement halen uit uw koeienmelk. U kunt vandaag al instappen in het concept, dat zich reeds heeft bewezen in vele Europese landen. Bovendien bieden wij regionale exclusiviteit, zodat geen enkele andere producent Boerderij-ijs kan aanbieden in uw regio. Benieuwd of uw regio nog beschikbaar is voor het Boerderij-ijs concept, neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 (0)13 820 0920 of door te mailen naar info@icedelite.com. U kunt ons ook laten bellen. Kies hieronder de gewenste knop.

Boerderij-ijs op Facebook

Back To Top